home Meny close
menu Meny

Mini Micro - rosa

Varekode: 7640108561008
Prisbelønnet sparkesykkel i lett og solid konstruksjon til barn i alderen 2-5 år. Veier kun 1,9 kg og tåler opptil 20 kg. Sparkesykkelen har 3 hjul for enklere balanse. Slitesterke og gripevennlige håndtak. Denne sparkesykkelen bidrar til at barnet utvikler motorikken på et tidlig stadium. Enkel å legge sammen og pakke med seg.

Les mer

699,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Mini Micro har flere ganger blitt valgt til «Toy of the Year» av barn og foreldre! Mini Micro oppmuntrer ikke bare til bevegelse og mosjon, men den trener også barna til bedre balanse, koordinasjon og motorikk. Den ble spesielt utviklet for småbarn og skolespirer, i samarbeid med Sveitsiske ingeniører. T-tube håndtaket sikrer trygt og godt grep og har en sikkerhetslås slik at bare foreldre kan fjerne det, når det trengs, for lagring. Mini Micro’s unike «lean and-steer» mekanisme er patentert og dekket er forsterket med glassfiber. Den lave vekten, myke plasten og de avrundede kantene gjør den enklere å håndtere og bidrar til å unngå skader. Bremsen har en innebygd stålfjær, som fordeler varme og sikrer god bremseeffekt.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Mini Micro - rosa

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering