home Meny close
menu Meny

Neonate babycall BC6500D

Varekode: 7090025786501
BC-6500D er Neonates nye toppmodell. Med høyere batterikapasitet og en større LCD-skjerm som i tillegg har tekst for økt brukervennlighet. Liten størrelse, lang rekkevidde, lav stråling, stort batteri og temperaturindikator med alarm som virker helt ned til -19C. Den er i tillegg 100 prosent digital, noe som hindrer forstyrrelser fra andre apparater, gir bedre lydkvalitet og lydfølsomhet

Les mer

kr 1 499,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

BC-6500D er Neonates nye toppmodell. Med høyere batterikapasitet og en større LCD-skjerm som i tillegg har tekst for økt brukervennlighet. Liten størrelse, lang rekkevidde, lav stråling, stort batteri og temperaturindikator med alarm som virker helt ned til -19C. Den er i tillegg 100 prosent digital, noe som hindrer forstyrrelser fra andre apparater, gir bedre lydkvalitet og lydfølsomhet.

Neonate BC-6500D kan i tillegg koble opptil tre babyenheter til en foreldreenhet. Med lyd sensitiv LED lys varslingssystem med forskjellige farger, indikerer lysene hvilken babyenhet som registrerer lyd.

Talk-Back-funksjon som gir mulighet for at foreldre kan snakke tilbake til baby gjennom foreldreenheten.

BC-6500D leveres med store litium-batterier som kan lades med den medfølgende ladebasen. Det har også en Zero-Radiation-Function (ZRF), som betyr at ingen signaler sendes mellom baby- og foreldreenhet i stand-by-modus når ZRF er aktivert.+

Babycallen har opptil 200 timer stand-by tid mellom hver ladning.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Neonate babycall BC6500D

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering