home Meny close
menu Meny

Neonate BC-8000DV videocall

Videocall med lang lydrekkevidde (opptil 800m) som gjør at lyden sendes til foreldrene selv når videosignalet er utenfor rekkevidde. Inkludert i esken er et multifeste som gjør at babyenheten(kamera) kan brukes blant annet i barnevognen, under kalesjen, på veggen, på sengen eller festes på et vindu.

Les mer

kr 2 499,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Verdens første og eneste video babycall med ekstra lang rekkevidde på lyden (800m maks), slik at foreldrene kan varsles selv når videosignalet er utenfor rekkevidde. Rekkevidden på video/bilde er maks 300 meter. Begge enheter er også utstyrt med et stort batteri som gir mange bruksområder uten behov for stikkontakt.

Inkludert i esken er et multifeste som gjør at babyenheten(kamera) kan brukes blant annet i barnevognen, under kalesjen, på veggen, på sengen eller festes på et vindu.

Foreldreenheten er laget med ulike modus for å redusere stråling og batteriforbruk. De ulike modus er audio only (kun lyd sendes), video vox (lyd og video sendes når det er lyd fra barnet) og LCD ON/OFF (foreldrene velger selv når de vil se barnet, kun video som sendes hvis barnet ikke lager lyd). Foreldreenheten har et tidsriktig touch-panel med button-lock. Kamera/BU har 8 IR led dioder som gjør at du ser din baby fint i et mørkt rom. Det kan kobles til opptil fire (4) kameraer til foreldreenheten samtidig. Modellen har talk-back-funksjon og nattlys. Foreldreenheten har zoom (x2) funksjon.

Anbefales virkelig!

Denne anbefales virkelig. Se og hør barnet ditt mens h*n sover, og du får tid til å gjøre andre ting!
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 29.08.2018 by Anne

Dårlig bilde

Jeg ble overrasket over hvor dårlig og uklart bildet var. Hadde kamera plassert ca. 1m over senga og bildet var veldig uklart og ofte vanskelig og se hvordan barnet lå.
Fordel: Kamera kan lades opp og brukes uten strømtilførsel.
Etter to måneders bruk ble ladeporten «svekket» og vi slet med å lade foreldreenheten. Så ble temperaturvisnigen ukorrekt (opptil 4 grader feil fra annen babycall som vi plasserte samme sted).
Til slutt sluttet videofunksjonen å fungere.
Endte i en reklamasjon, der fikk vi god service fra Barnas Hus. Der fikk vi byttet til Nuvita video-babycall og vi er så langt godt fornøyd.
  • Rangering
    starstarstar_borderstar_borderstar_border
Posted 26.07.2018 by Pamela Santana

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Neonate BC-8000DV videocall

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering