home Meny close
menu Meny

Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh, Khaki Green

Varekode: 8451970628411
Ergobabys alt-i-ett bæresele fra nyfødt med alle bæreposisjoner. Nå med Cool Air Mesh som gir maksimal ventilasjon for deg og ditt barn - en lett og luftig bæresele

Les mer

kr 1 899,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Ergobabys alt-i-ett bæresele fra nyfødt med alle bæreposisjoner. Nå med Cool Air Mesh som gir maksimal ventilasjon for deg og ditt barn - en lett og luftig bæresele.

Ergobabys Omni 360 har blitt annerkjent som et hoftevennlig produkt av International Hip Dysplasia Institute. Bæreselen er behagelig, ergonomisk i alle bæreposisjoner (M posisjon) og sikkert for ditt barns hofter. I tillegg gir bæreselen ekstra støtte til korsryggen. Bæreselen kan brukes fra nyfødt og man trenger ikke å bruke spebarnsinnlegg. Skulderremmene kan man ha i kors og det er mulig å amme i den.

Bæreselen har en hette for beskyttelse for vær og vind (UPF50+). Og den har en oppbevaringsveske man kan ta av. Bæreselen er i 100 prosent bomull av høy kvalitet. Tåler maskinvask på 30 grader. Passer barn fra 3,2-15 kg.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh, Khaki Green

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering