home Meny close
menu Meny

På Stell sitronsåpe, den originale flekkfjernersåpen

Varekode: 7070084060484
Flekkfjerner’n du blir avhengig av! Bruk den på ull, bomull, allværsplagg og alle andre tekstiler, tøysko, tepper og tremøbler… – du vil elske den friske sitronduften! Økologisk og biologisk nedbrytbar

Les mer

kr 149,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

På Stell sitronsåpe ? den originale flekkfjernersåpen er både effektiv og miljøvennlig og inneholder ingen tilsetningsstoffer, palmeolje, fosfater, enzymer, blekemidler, fargestoffer, petroleumsderivater, aggresive syrer, klor, amoniakk eller syntetisk parfyme.

På Stell sitronsåpe er økologisk og så mild at du kan vaske hendene med den for å fjerne olje, jord eller lukt av hvitløk eller chili. Les mer om natur og miljø. Hvilke flekker fjerner På Stell sitronsåpe? På Stell sitronsåpe fjerner flekker av frukt, bær og juice, avføring og urin, blod, foundation, deodorant, brus og is, fett, olje og tran, dressing, grøt, barnegulp og morsmelk, tomatsaus, kakao, kaffe og te, melk og fløte, vin og øl, egg, grønnsaker, leire, søle, sand og jord, sjokolade, svette og syltetøy.

Produsert i EU Inneholder rapsolje, solsikkeolje, kokosolje, vann, glycerin, sitronolje, sodium chloride, tetra sodium glutamate diacetate, limonene, linalool TIPS! Vi anbefaler å ha På Stell sitronsåpe liggende der du har din vaskemaskin. Da er det fort gjort å gå over flekker med såpen før du legger plaggene i maskinen. Ha gjerne en såpe liggende på kjøkkenet også så har du den for hånden når du har renset hvitløk eller chili. På Stell sitronsåpe er uunværlig på reise for lett oppskylling av plagg eller rask fjerning av flekker.

Super såpe! Anbefales på det sterkeste!!!

Super såpe! Tar alle flekker! Genialt! Anbefales på det sterkeste!!!
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 07.08.2019 by Anna E.

Magisk såpe!! Anbefaler alle!

Kjøpte sitronsåpe/på Stell for å prøve og alle gamle/nye flekker gikk bort. Helt magisk.
Våt gjør klærne smør/gni litt såpe på flekken og la den «ligge litt» (hvis flekken er gammel legg den i vann, noen timer) så i vaskemaskin og ferdig!
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 27.09.2018 by Anonym :)

Skriv din egen omtale

Du omtaler: På Stell sitronsåpe, den originale flekkfjernersåpen

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering