home Meny close
menu Meny

Reflex Lun vognpose, Grønn

Varekode: 7071854395676
Varm og lun dunpose fra Reflex med ull vattert i bunn. Utvendig materiale er vannavstøtende og innvendig er posen foret med 100% bomull - prod. ihht ØkoTex-100.

Les mer

kr 1 999,-

Lagerstatus: 50+ på lager

Eller

Detaljer

Vognpose i 90/10 dun, og ull i underdel. Posen er kanalsydd med boks-kanaler som hindrer varmeutslipp. Underdelen er vattert med vaskbar ull. Posen består av 2 deler og oppbevaringsbag. Utvendig materiale er vannavstøtende og innvendig er posen foret med 100% bomull - prod. ihht ØkoTex-100.

YKK glidelåser på hele posen og underliggende flap for å hindre varmetap. Posen kan strammes rundt hodet ved hjelp av en snor som ligger beskyttet i egen lomme. Antiskli på baksiden og hull for 5 punktsele.

Vognposen med forlengerdel vaskes på 40 grader med vaskemiddel for ull og silke. Bruk 1/4 dose vaskemiddel ifht vanlig dosering. Bør tørketromles ved middels temperatur, max 40 grader. Bruk gjerne tennisballer og tromle til posen er fullstendig tørr.

Fra nyfødt til ca 3 år. Lengde 100 til 120 cm.

Fantastisk

Posen er kjempe varm, lun og god. Bor i Finnmark hvor posen må fungere godt i -10 og -15 grader også. Det gjør denne! Bruker et ekstra lammeskinn under. Liker fargene og glidelåsen.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 19.01.2019 by Mor i finnmark

Elsker den

Elsker den, og fargen er helt nydelig til den svarte vognen min
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 28.11.2018 by Christine

Fantastisk pose, mye bedre enn voksi!

Mye bedre enn voksi urban. Enkelt med glidelås, virkelig lun og veldig behagelig å ligge i. Mange som har kommentert "så god pose dere har". Småen elsker den og finner roen i den svært fort. Anbefaler på det sterkeste.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 21.11.2018 by ijr

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Reflex Lun vognpose, Grønn

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering