home Meny close
menu Meny

Reflex Lun vognpose, Melange Black

Varekode: 7043488020040
Varm og lun dunpose fra Reflex med ull vattert i bunn. Utvendig materiale er vannavstøtende og innvendig er posen foret med 100% bomull - prod. ihht ØkoTex-100.

Les mer

kr 1 999,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Vognpose i 90/10 dun, og ull i underdel. Posen er kanalsydd med boks-kanaler som hindrer varmeutslipp. Underdelen er vattert med vaskbar ull. Posen består av 2 deler og oppbevaringsbag. Utvendig materiale er vannavstøtende og innvendig er posen foret med 100% bomull - prod. ihht ØkoTex-100.

YKK glidelåser på hele posen og underliggende flap for å hindre varmetap. Posen kan strammes rundt hodet ved hjelp av en snor som ligger beskyttet i egen lomme. Antiskli på baksiden og hull for 5 punktsele.

Vognposen med forlengerdel vaskes på 40 grader med vaskemiddel for ull og silke. Bruk 1/4 dose vaskemiddel ifht vanlig dosering. Bør tørketromles ved middels temperatur, max 40 grader. Bruk gjerne tennisballer og tromle til posen er fullstendig tørr.

Fra nyfødt til ca 3 år. Lengde 100 til 120 cm.

Beste posen!

Helt fantastisk pose. Den er lun, ligger godt i vogna uten å skli, oppleves som god kvalitet og holder lille behagelig temperert. Har prøvd voksi city og urban, denne hever seg over.
Ull i bunn føles varm og fast, uten å være hardt. Posen omslutter hodet og kroppen godt uten å bli trang.
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 02.01.2019 by Lene

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Reflex Lun vognpose, Melange Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering