home Meny close
menu Meny

Reflex Lun vognpose, Melange Blue

Varm og lun dunpose fra Reflex med ull vattert i bunn. Utvendig materiale er vannavstøtende og innvendig er posen foret med 100% bomull - prod. ihht ØkoTex-100.

Les mer

kr 1 999,-

Lagerstatus: 20+ på lager

Eller

Detaljer

Vognpose i 90/10 dun, og ull i underdel. Posen er kanalsydd med boks-kanaler som hindrer varmeutslipp. Underdelen er vattert med vaskbar ull. Posen består av 2 deler og oppbevaringsbag. Utvendig materiale er vannavstøtende og innvendig er posen foret med 100% bomull - prod. ihht ØkoTex-100.

YKK glidelåser på hele posen og underliggende flap for å hindre varmetap. Posen kan strammes rundt hodet ved hjelp av en snor som ligger beskyttet i egen lomme. Antiskli på baksiden og hull for 5 punktsele.

Vognposen med forlengerdel vaskes på 40 grader med vaskemiddel for ull og silke. Bruk 1/4 dose vaskemiddel ifht vanlig dosering. Bør tørketromles ved middels temperatur, max 40 grader. Bruk gjerne tennisballer og tromle til posen er fullstendig tørr.

Fra nyfødt til ca 3 år. Lengde 100 til 120 cm.

Holder ikke på varmen

Jeg fik anbefalet denne poser i butikken i Tromsø, da den efter sigende skulle være den bedste bl.a med ull-vateret bund og special-sygninger som skulle forhindre varmeudslip. Men min gutt kunne IKKE holde varmen i posen og ofte var hele posen kold, til trods for han havde tykt tøj på. Så vi er gået tilbage til vires gamle pose, hvor han bar ligger i sin body, og gemmer denne til våren og høsten. Jeg synes ikke den fungerer som en vinterpose og vi føler os ærlig talt lidt snydt.
  • Rangering
    starstarstar_borderstar_borderstar_border
Posted 27.12.2018 by Marie

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Reflex Lun vognpose, Melange Blue

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering