home Meny close
menu Meny

Troll Retro Crib

Varekode: 7071854375548
Moderne hvitlakkert mini seng med pent innrammede ben i tre. Den nydelige babysengen i stilig retro design har brede ribber og kortside med panel

Les mer

kr 1 499,-

Lagerstatus: 20+ på lager

Eller

Detaljer

Troll barnemøbler har skapt en trygg og sikker mini seng i skandinavisk design. Inspirasjonen er hentet fra 50-årene og 60-årene retro-møbler. Den lange siden med glatte, brede sprinkler gir et godt overblikk over babyen og den runde myke formen skaper en koselig følelse. De dekket sidene har et vakkert bearbeidet panel. Materialet er hvitlakket bjørk og mdf sammen med ben i bjørk som er behandlet med naturlig voks i nyans av teak.

Lengde: 94,6*45*83,5. Benhøyde - fra gulv til underside: 48 cm.

Madrass mål: 90*40. Madrassen kjøpes separat.

Fantastisk seng

Sengen er helt fantastisk for babyen å sove i. Den fungerer fint kun med madrass, men vi har også puttet babynestet i den oppå madrassen noe babyen har trivdes veldig godt med.

Designet er veldig stilfult og kult.

Anbefales!
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 11.04.2019 by Katja

Den er veldig søt, men mangler luftehull i bunnen

Sengen har et veldig kult design, og den er super som et alternativ til bedside crib, og vi er ganske fornøyd med sengen. MEN bunnen er tett, noe som krever at man lufter madrassen ofte for at sovemiljøet skal bli trygt og for å unngå sopp under madrassen. De fleste madrassene på markedet nå har vel luftgjennomstrømming, og vi mener derfor det er nødvendig med luftehull i sengebunnen. Dette bør produsenten endre på!
  • Rangering
    starstarstarstar_borderstar_border
Posted 17.01.2019 by E.T

Den er helt fantastisk

Elsk
  • Rangering
    starstarstarstarstar
Posted 16.09.2018 by Alex

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Troll Retro Crib

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering