home Meny close
menu Meny

Stokke Steps

Stokke Steps er et genialt alt-i-ett sittesystem som gir barna aktiv komfort og frihet til å bevege seg innenfor trygge omgivelser helt fra fødselen av. Det brukervennlige modulbaserte systemet byr på et bredt utvalg ergonomiske sittestillinger, fra en vippestol med unike vuggebevegelser til en funksjonell høy barnestol og senere en allsidig stol som kan brukes langt ut i barndommen. Stolen har justerbart fotbrett og en rekke tilleggsutstyr kan kjøpes. Velg mellom flere farger og mateialer på blant annet ben og stolsete.

Les mer

Lagerstatus: På lager.

 • Stokke Steps stolsete

  Stokke Steps stolsete

  kr 1 000,-

  Stokke Steps er et genialt alt-i-ett sittesystem som gir barna aktiv komfort og frihet til å bevege seg innenfor trygge omgivelser helt fra fødselen av. Ben kjøpes separat

  Utsolgt

 • Stokke Steps ben i eik

  Stokke Steps ben i eik

  kr 1 149,-

  Stokke Steps ben i eik

 • Stokke Steps ben i bøk

  Stokke Steps ben i bøk

  kr 799,-

  Stokke Steps i bøk

Detaljer

Stokke Steps er et genialt alt-i-ett sittesystem som gir barna aktiv komfort og frihet til å bevege seg innenfor trygge omgivelser helt fra fødselen av. Det brukervennlige modulbaserte systemet byr på et bredt utvalg ergonomiske sittestillinger, fra en vippestol med unike vuggebevegelser til en funksjonell høy barnestol og senere en allsidig stol som kan brukes langt ut i barndommen. Stolen har justerbart fotbrett og en rekke tilleggsutstyr kan kjøpes.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stokke Steps

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering