home Meny close
menu Meny

Stokke Steps

Stokke Steps er et genialt alt-i-ett sittesystem som gir barna aktiv komfort og frihet til å bevege seg innenfor trygge omgivelser helt fra fødselen av. Det brukervennlige modulbaserte systemet byr på et bredt utvalg ergonomiske sittestillinger, fra en vippestol med unike vuggebevegelser til en funksjonell høy barnestol og senere en allsidig stol som kan brukes langt ut i barndommen. Stolen har justerbart fotbrett og en rekke tilleggsutstyr kan kjøpes. Velg mellom flere farger og mateialer på blant annet ben og stolsete.

Les mer

Lagerstatus: På lager.

 • Stokke® Steps Tray/spisebrett

  Stokke® Steps Tray/spisebrett

  kr 399,-

  Praktisk matbrett til Stokke Steps stolen. Den kan enkelt tas av og det er lett og rengjøre.

 • Stokke Steps Babyset

  Stokke Steps Babyset

  kr 799,-

  Stokke Steps babyset

 • Stokke Steps stolsete

  Stokke Steps stolsete

  kr 1 000,-

  Stokke Steps er et genialt alt-i-ett sittesystem som gir barna aktiv komfort og frihet til å bevege seg innenfor trygge omgivelser helt fra fødselen av. Ben kjøpes separat

 • Stokke Steps ben i eik

  Stokke Steps ben i eik

  kr 1 299,-

  Stokke Steps ben i eik

 • Stokke Steps ben i bøk

  Stokke Steps ben i bøk

  kr 899,-

  Stokke Steps i bøk

Detaljer

Stokke Steps er et genialt alt-i-ett sittesystem som gir barna aktiv komfort og frihet til å bevege seg innenfor trygge omgivelser helt fra fødselen av. Det brukervennlige modulbaserte systemet byr på et bredt utvalg ergonomiske sittestillinger, fra en vippestol med unike vuggebevegelser til en funksjonell høy barnestol og senere en allsidig stol som kan brukes langt ut i barndommen. Stolen har justerbart fotbrett og en rekke tilleggsutstyr kan kjøpes.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stokke Steps

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering