home Meny close
menu Meny

Stokke Tripp Trapp White

Varekode: 7040351001076
Kjøp en Stokke Tripp Trapp innen 9. desember å få gratis gravering av ryggplaten. Når du har bestilt stolen, send så en mail til nettbutikk@barnashus.no med ditt ordrenummer samt navnet du vil inngravere. Maks 14 tegn. Graverte stoler sendes ut i uke 50, men i god tid før jul. OBS! Alle som kjøper Tripp Tapp før 24. desember er med i trekningen av 50 gavekort á 1000,- kroner?

En norsk designklassiker som vokser med barnet!

Les mer

kr 1 849,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Norges fremste designklassiker! Stokke Tripp Trapp er en genial barnestol som er utformet for å passe rett inn ved bordet, slik at barnet blir en sentral del av familien. På denne måten kan han eller hun lære og utvikle seg sammen med dere. Det er også en stol som vokser med barnet, noe som betyr at den kan brukes helt fra barnet lærer å sitte og til de er godt opp i skolealder. Tripp Trapp-stolens intelligente, ergonomiske utforming gir bevegelsesfrihet og oppmuntrer til lek og selvstendighet, samtidig som sikkerhet og trygghet settes i høysetet. Tripp Trapp®-stolens enestående justeringsmuligheter gjør det mulig å sikre at barnet sitter med albuene i bordhøyde og med støtte under føttene. Bena bør støttes slik at de har en vinkel på cirka 90 grader. Til stolen kan du kjøpe tilbehør som bøyle, pute, brett, sele og nyfødtsete. Tripp Trapp® design: Peter Opsvik

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stokke Tripp Trapp White

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering