home Meny close
menu Meny

Tinkafu Regntrekk med skjerm

Varekode: 7090018520600
Universalt regntrekk som passer til sportsvogn, bagvogn og trille. Regntrekket har vindskjerm og åpning som gjør det enkelt å ta ut og inn barnet. Kan brukes på vogner som trilles mot og fra deg. Mange reflekser gjør at vognen er godt synlig fra alle sider.

Les mer

kr 599,-

Lagerstatus: 5+ på lager

Eller

Detaljer

Universalt regntrekk som passer til sportsvogn, bagvogn og trille. Regntrekket har vindskjerm og åpning som gjør det enkelt å ta ut og inn barnet. Kan brukes på vogner som trilles mot og fra deg. Flere reflekser for ekstra sikkerhet, både rundt trekket og på sidene, også vindskjermen har refleks. Glidelåser kan åpnes for å ta barnet ut av vognen uten å fjerne trekket. Du kan også ta av fotdelen på regntrekket, slik at det blir en regnkallesje. Åpning til håndtakene ved endring av kjøreretning. Praktisk oppbevaringslomme som benyttes til personlige eiendeler når trekket er i bruk, og benyttes til oppbevaring av trekket når det pakkes sammen. Vi gjør oppmerksom på at skjermen ikke må brettes når den er frossen, da vil den sprekke.

Ingen over ingen ved siden

Nå har jeg prøv så mange regntrekk som ikke holder mål og kunne ønske jeg visste om Tinkafu sitt tidligere. Det passer alle vognene jeg har og vognen og ungen har aldri vært tørrere. Skal kjøpe flere Tinkafu produkter for dette var så bra.
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 22.10.2019 by Caroline

Elsker dette trekket

Dette trekket elsker jeg, passet både på bagdelen min og nå på sportsdelen. Skjermen foran er jo bare helt gull. Kan ikke få skrytt nok, beste regntrekket jeg har hatt og jeg har forsøkt mange før.
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 24.05.2019 by Therese

Veldig fornøyd

Veldig praktisk regntrekk som passer vår Bugaboo perfekt. Vi brukte før regntrekket som følger med Bugaboo-vognen, men synes det var stivt i plasten (spesielt når det var kaldt) og vanskelig å ta av og på. Etter vi kjøpte Tinkafu er det ikke lenger et tiltak å ta på regntrekk, det er bare å trekke over. Det både beskytter mot regnet, samtidig som det gir luft nok til barnet gjennom den store lufteluken i front. Veldig fornøyd!
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 19.01.2019 by Trine

Supert regntrekk med stor åpning slik at babyen får nok luft! Praktisk med glidelås og borrelås på sidene dersom babyen er varm og trenger en lufteluke

Supert regntrekk med stor åpning slik at babyen får nok luft! Praktisk med glidelås og borrelås på sidene dersom babyen er varm og trenger en lufteluke
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 28.06.2016 by Kjersti

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Tinkafu Regntrekk med skjerm

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering