home Meny close
menu Meny

Troll Lukas sprinkelseng hvit

Varekode: 7071854310181
Lukas sprinkelseng har bunn som kan justeres i 3 høyder. Det finnes også en sengehest (Lukas toddler rail), som kan benyttes etterhvert som barnet vokser og bunnen er montert i nederste posisjon (kjøpes separat). Sengen er laget i hvitmalt bjørk

Les mer

kr 1 799,-

Lagerstatus: 1-4 på lager

Eller

Detaljer

Lukas sprinkelseng har bunn som kan justeres i 3 høyder. Det finnes også en sengehest (Lukas toddler rail), som kan benyttes etterhvert som barnet vokser og bunnen er montert i nederste posisjon (kjøpes separat). Sengen er laget i hvitmalt bjørk.

Utvendige mål: L 125,6cm, B 65,6cm, H 88cm
Madrass mål: 60x120cm (Kjøpes separat).

Høyder (53cm, 40cm, 23cm)

Dårlog gjenger og plastikk

Senga er egentlig kjempe fin.
Men skulle prøve å montere på sengehesten, da vi ønsket å sette sengen inntil våres seng og tenkte den var fin for å holde sengen sammen og slippe sprinkler mot vår seng.

Men vi endte med å sette sengen inntil veggen og montere på sprinkelvegg igjen. Da var det nesten helt umulig å skru inn umbrako skruen igjen. Den entrer konstant feil i gjengene. Endte med å bare skri den fast så godt jeg kunne. Nå er hode på skruen så slitt at jeg vet ikke om jeg får skrudd den i når vi skal bruke sengehesten igjen. I tilegg er plasten i ribbebunden som låser tappene i sengen fast så dårlig at den slipper og bunden løsnet i ene siden. Godt jeg så det så ikke ungen og hele gikk i gulvet. Så satte en treskrue igjennom veggen. Ble ikke veldig vakkert. Så sengen kan jeg ikke selge videre eller bruke til barn nr 2. Da kolapser vel hele greia neste gang jeg skal ha på sprinkel vegg eller sengehest.
 • Rangering
  starstarstar_borderstar_borderstar_border
Posted 16.06.2019 by Aleksander

Fornøyd!

Kjempefornøyd med denne. Enkel å montere og er i veldig god kvalitet
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 06.10.2018 by Susanne

Fornøyd

Lett å montere, lett å justere høyden etterhvert som barnet vokser! Pen å se på. Syns prisen er grei med tanken på at man kan kjøpe en sengehest og bruke før man går til innkjøp av en junior seng, så vil si at sengen kan brukes til barnet er 3-4 år. Sengen kan også etterhver brukes som sofa til barnerommet hvor barnet kan kose seg med bøker og andre leker!
 • Rangering
  starstarstarstarstar
Posted 23.01.2018 by Inga

Nydelig seng, litt dyr i pris men god kvalitet

Lett å montere, litt dyr men kan selges/brukes igjen
 • Rangering
  starstarstarstarstar_border
Posted 02.11.2017 by Karina

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Troll Lukas sprinkelseng hvit

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering