home Meny close
menu Meny

Voksi City Vognpose, Berry Plum

Varekode: 7043481702097
En eksklusiv, OEKO-TEX 100-godkjent vognpose med forlenger og mange smarte, praktiske funksjoner.

Les mer

2 399,-

Lagerstatus: Ikke tilgjengelig i nettbutikken for øyeblikket

Eller

Dette produktet/størrelsen er utsolgt. Skriv inn ditt mobilnummer og motta en gratis SMS dersom den kommer tilbake på lager.

Lagre

Detaljer

Voksi City er en OEKO-TEX 100 Class 1-godkjent vognpose med en kombinasjon av moderne design og smarte funksjoner. Posen kommer med forlengerdel, og består av 80 prosent dun og 20 prosent fjær. Kombinasjonen gjør at posen blir spenstig slik at isolasjonsevnen optimaliseres. Kanalene på posen er sydd i sikksakk slik at dunen holdes på plass selv ved vask.

Voksi City kan brettes helt ut og brukes som leketeppe eller dyne, og den har en strammefunksjon som gjør det lunt rundt barnets hode. Under barnets hode ligger en myk, utskiftbar fleeceklut. En lomme til f.eks. nøkler, mobil eller lommebok gjør hverdagen enklere når du har hendene fulle. Med refleks i bunnen og på forsiden, er posen godt synlig i trafikken.

Posen er 100 cm lang uten forlengerdel, og 125 cm med forlengerdel. Det gjør at posen passer fra nyfødt og opp til ca. 6 år, avhengig av lengden på barnet. Vaskes på 40 grader - se vaskeanvisning.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Voksi City Vognpose, Berry Plum

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering