home Meny close
menu Meny

Voksi City Vognpose, Black

Varekode: 7043481702028
Voksi City er en kombinasjon av moderne design og smarte funksjoner. En lomme til verdisaker gjør hverdagen enklere når du har hendene fulle.

Les mer

kr 2 399,-

Lagerstatus: 50+ på lager

Eller

Detaljer

Voksi City er en kombinasjon av moderne design og smarte funksjoner. Posen består av 80% dun og 20% fjær (70/30%i forlenger). Kombinasjonen gir posen spenst slik at isolasjonsevnen blir god. Kanalene på posen er sydd i sikksakk slik at dunen holdes på plass selv ved vask.

Voksi City kan brettes helt ut og brukes til leketeppe eller dyne, og den har en strammemekanisme som gjør det lunt rundt barnets hode. Under barnets hode ligger en myk utskiftbar fleeceklut. En lomme til f.eks. nøkler, mobil eller lommebok gjør hverdagen enklere når du har hendene fulle. Med refleks i bunnen og på forsiden, er posen godt synlig i trafikken.

Posen er 100cm lang uten forlengerdel, og 130cm med forlengerdel. Det gjør at posen passer fra nyfødt og opp til ca. 6 år, avhengig av lengden på barnet. Voksi City kan vaskes på 40grader og tørkes i tørketrommel med tennisballer. Tennisballene forhindrer dunen i posen til å klumpe seg. Puten vaskes på 40grader med ullvaskemiddel.

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Voksi City Vognpose, Black

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Rangering