• Babyzen YOYO+

Babyzen YOYO+

Babyzen YoYo+ er en liten reisetrille med fantastiske egenskaper. Den blir bitteliten sammenslått og er perfekt for dere som kjører mye bil, reiser kollektivt eller ofte er innom kaféer og trange butikker. Babyzen er også godkjent som håndbagasje på fly hos de aller fleste flyselskaper og passer fint inn i bagasjehyllen eller under setet på flyet. Vi vil dog alltid anbefale å sjekke med flyselskapet på forhånd om man kan ta den med inn i kabinen slik at man ikke får seg noen overraskelser.

Ekstremt kompakt og plasseffektiv

Den største fordelen med Babyzen YoYo+ er at den tar veldig liten plass og passer inn i selv den minste bil. Vognen er enkel å slå sammen og har god liggestilling. Trillen kan også komplementeres med en liggedel og liggebase slik at den kan brukes fra babyen er nyfødt.

Unikt fjæringssystem

Babyzen har et unikt fjæringssystem på forhjulene for å unngå at hjulene vibrerer/hopper fra side til side på ujevnt underlag. Framhjulene har en egen fjær som trykker på den hvite skiven med konstant og myk friksjon på hjulet. Dette gjør at framhjulet fortsatt kan kjøre smidig og uten vibrasjon selv om man, for eksempel, triller på brostein. På grunn av den smarte fjærløsingen er det heller ingen behov for å låse framhjulene.

YoYo+ bag

YoYo+ bagen monteres raskt på trillen og er perfekt til å ha leker, litt utstyr eller matvarer i. Den hviler på et eget rullende hjul og har en maksvekt på hele 10 kg (40 liter) - noe som løser problemet med vogner som tipper grunnet for tung last på håndtaket. Selv med vesken montert, er Yoyo+ lett og stabil, og trilles enkelt med én hånd.

Bagen passer til både 0+ og 6+. Den kan vaskes på 30 grader og veier kun én kilo. Bag-pakken består av vesken, to hengere, en base, et hjul og en instruksjonsbok.

0 produkter
0 produkter