• Babyzen YOYO+

Babyzen YOYO+

Babyzen YoYo+ den lille reisetrillen med fantastiske egenskaper. Den blir bitteliten sammenslått og passer inn i bagasjehyllene på fly. I de fleste tilfeller får man ta den med seg helt inn i kabinen. Dette er også trillen for dere som kjører mye bil, reiser mye kollektivt og går mye på kafe, og kort og god en trille.

YoYo+ – ekstremt kompakt og plasseffektiv

Den største fordelen med Babyzen YoYo+ er at den tar superliten plass og passer inn i enhver bitteliten bil. Den er enkel å slå sammen og har god liggestilling. Trillen kan også komplementeres med en liggedel og liggebase slik at den kan brukes fra babyen er nyfødt.

Unikt fjæringssystem

Babyzen har et unikt fjæringssystem på forhjulene. De har laget en løsning for å unngå at hjulene vibrerer/hopper fra side til side på ujevnt underlag. Framhjulene har en egen fjær (se bildet under) som trykker på den hvite skiven med konstant og myk friksjon på hjulet. Dette gjør at framhjulet fortsatt kan kjøre smidig og uten vibrasjon selv om underlaget er ujevnt. Et godt eksempel på ujevnt underlag er brostein, og det er jo et underlag mange bruker Yoyo+ på. På grunn av den smarte fjærløsingen er det ingen behov for å låse framhjulene.

YoYo+ bag

YoYo+ bag letter din hverdag slik at du kan gjøre mer, lekende lett!

På noen få sekunder monteres YoYo+ bag på din YoYo+. Vesken hviler på et eget rullende hjul og har en maksvekt på hele 10 kilo (40 liter).

Uansett om du fyller din YoYo+ bag med leker eller tunge matvarer så er din YoYo+ lett og stabil og trilles lett med en hånd. Problemet med vogner som tipper på grunn av tung last på håndtaket er eliminert.

Bagen passer både på YOYO+ 0+ og 6+. Den kan vaskes på 30 grader og den veier kun en kilo.

Når du kjøper en YOYO+ bag så følger følgende med: veske, to hengere, en base , et hjul og en instruksjonsbok.

4418 produkter
4418 produkter