Om oss

Barnas Hus er Norges ledende barneutstyrskjede innenfor barneklær og babyutstyr, fra nyfødt og opp til 14 år. Vi er et norsk selskap som forhandler kjente merkevarer som Bugaboo, Emmaljunga, Stokke, BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi, Reima, Joha, Voksi, Ergobaby, BabyBjörn og Philips Avent for å nevne noen. Barnas Hus er en del av BH Nordic, som igjen er eid av HTS Group.

Merket Reflex, som lager klær til barn, er vår egen merkevare. Reflex har siden starten i 1993, designet funksjonelle og komfortable barneklær med fokus på ullklær og yttertøy som brukes i barnehage og på fritiden - "barnas arbeidstøy", som vi liker å kalle det. Vi er stolte over at Reflex har svært høy kjennskap blant norske småbarnsforeldre, og vi er vårt ansvar bevisst - vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre oss for å lage så slitesterke, holdbare og bærekraftige klær som mulig.

I 2019 lanserte vi Yngri, vårt eget merke innenfor barneutstyr. Yngri spesialiserer seg på produkter som barnevogner og reisetriller, tilbehør til vogner, leker, matstoler og reisesenger.

Vi har 29 butikker i Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Våre butikkansatte får kontinuerlig opplæring slik at de skal være eksperter på sine fagområder og kan tilby deg den beste hjelpen.

Vi ønsker å selge til hele Norge, og det gjør vi gjennom vår fullsortiments nettbutikk. Den er selvfølgelig åpen døgnet rundt slik at du kan handle når det passer best for deg. Skulle du ha behov for oppfølging etter at du har handlet i nettbutikken, så er du også velkommen i alle våre butikker for å få hjelp og service. Om, for eksempel, vognen din må repareres, så får du lånevogn på lik linje med de som har handlet i en av våre butikker. Det vet vi at mange av kundene våre setter pris på.

Vårt servicekontor ligger på Helsfyr i Oslo og adressen er Helsfyr Atrium, Innspurten 15, 0663 Oslo.

 

Vår visjon

I Barnas Hus har vi en visjon som sier at «Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn». Det er ikke alltid lett å vite hva som er de beste produktene for de små når det er så mye å velge mellom. Barnas Hus legger stor vekt på opplæring av våre medarbeidere, slik at du kan føle deg trygg når du skal orientere deg blant alle de ulike produkter som finnes.

 

Våre verdier

Barnas Hus har etablert en felles verdiplattform som gjelder for hele selskapet. Vi tror at det å basere vår drift på tydelige verdier er viktig. Våre verdier styrer oss i det daglige når vi skal ta beslutninger, og det skal prege oss både eksternt og internt. Vi er stolte av våre verdier – og vi vil derfor at alle som er i kontakt med Barnas Hus skal kjenne til disse.