home Meny close
menu Meny

Om oss

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby. Vi forhandler kjente merkevarer og distribuerer Reflex eksklusivt i våre kjeder. Hovedkontoret ligger på Helsfyr i Oslo. Vi har 26 butikker i Norge, fra Kristiansand i sør – til Tromsø i nord. I tillegg har vi en nettbutikk hvor du kan handle når det passer best for deg. Hovedkontor: Grenseveien 107 B, 0663 Oslo

Vår visjon og våre verdier

Visjon

I Barnas Hus har vi en visjon som sier at «Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små – og for alle som elsker barn» Det er ikke alltid å lett å vite hva som er de beste produktene for de små, det er jo så mye å velge mellom. Barnas Hus legger stor vekt på opplæring av våre medarbeidere, slik at du kan føle deg trygg når du skal orientere deg blant alle ulike produkter som finnes.

Våre verdier

Barnas Hus har etablert en felles verdiplattform som gjelder for hele selskapet. Vi tror at det å basere vår drift på tydelige verdier er viktig. Våre verdier styrer oss i det daglige når vi skal ta beslutninger, og det skal prege oss både eksterne og internt. Vi er stolte av våre verdier – og vi vil derfor at alle som er i kontakt med Barnas Hus skal kjenne til disse.