Om Klarna

Kjøp nå. Betal senere med Klarna

Barnas Hus samarbeider med Klarna for å tilby deg flere betalingsmetoder og finansiering på barnashus.no. Nå kan du få det du vil ha, når du vil ha det, på en trygg og enkel måte. Prøv varene hjemme og velg hva du vil beholde. Betal alt innen 14 dager etter at varene er sendt. Ingen forskuddsbetaling, ingen renter og ingen gebyrer når du betaler i tide.

Finansiering i samarbeid med Klarna

  • Klarna faktura: Velger du å betale med faktura, mottar du faktura på e-post når pakken sendes fra oss. Faktura forfaller i løpet av 14 dager.
  • Klarna delbetaling eller -konto: Ligger som et eget valg i kassen. Faktura sendes til samme e-postadresse som er lagt inn med bestillingen.

Du må være fylt 18 år for å handle med Klarna faktura eller Klarna delbetaling.

Om Klarna

Klarna er opptatt av å skape en best mulig handleopplevelse og deres smidige betalingsmetoder gir deg mer tid, kontroll og glede i handlehverdagen. Klarna har tilbudt nettbasert betaling i over 14 år og er den foretrukne løsningen for over 80 millioner kunder og 190 000 butikker rundt om i verden. Med Klarna er du alltid dekket av deres kjøperbeskyttelse. Moderne sikkerhet beskytter opplysningene dine for å forhindre uautoriserte kjøp.

Klarna kan kontaktes på telefon 21 01 89 91 eller på www.klarna.com/no/kundeservice 

Ønsker du mer informasjon? Besøk www.klarna.com/no