1/11

Produktbeskrivelse

NB! Denne kommoden kommer i to deler og begge deler må kjøpes for komplett kommode (del 1 av 2 og del 2 av 2). De romslige skuffene med myk lukking byr på god plass og gir lett tilgang til tingene man trenger, og man kan hele tiden holde øye med babyen. Avhengig av hvordan du innreder rommet, kan du komme til kommoden med stelleenhet (kjøpes separat) både fra siden og foran.

Den åpne plassen til føttene dine under kommoden bringer deg nærmere babyen når du skal stelle og kose med den.

Den skandinaviske designen sammen med de slitesterke materialene gjør dette til et klassisk stykke møbel som vil vare i mange år.

  • Materialer : Vanlig bøk Formaldehydredusert MDF-plate.
  • Mål (lengde x høyde x bredde) i cm/in : 73x88x50/28.5x34.5x20.
  • Vedlikehold: Tørk av med en ren, fuktig klut, tørk bort overflødig vann med en tørr klut.
  • Fuktighet kan få lakken til å sprekke. Vi anbefaler ikke bruk av vaskemidler eller mikrofiberklut.
  • Fargene kan endre seg hvis kommoden blir eksponert for sollys.

Varekode: 372174

EAN:

NB! Denne kommoden kommer i to deler og begge deler må kjøpes for komplett kommode (del 1 av 2 og del 2 av 2). De romslige skuffene med myk lukking byr på god plass og gir lett tilgang til tingene man trenger, og man kan hele tiden holde øye med babyen. Avhengig av hvordan du innreder rommet, kan du komme til kommoden med stelleenhet både fra siden og foran. Den åpne plassen til føttene dine under kommoden bringer deg nærmere babyen når du skal stelle og kose med den. Den skandinaviske designen sammen med de slitesterke materialene gjør dette til et klassisk stykke møbel som vil vare i mange år. Materialer : Vanlig bøk Formaldehydredusert MDF-plate. Mål (lengde x høyde x bredde) i cm/in : 73x88x50/28.5x34.5x20. Vedlikehold: Tørk av med en ren, fuktig klut, tørk bort overflødig vann med en tørr klut. Fuktighet kan få lakken til å sprekke. Vi anbefaler ikke bruk av vaskemidler eller mikrofiberklut. Fargene kan endre seg hvis stolen blir eksponert for sollys.
NB! Denne kommoden kommer i to deler og begge deler må kjøpes for komplett kommode (del 1 av 2 og del 2 av 2). De romslige skuffene med myk lukking byr på god plass og gir lett tilgang til tingene man trenger, og man kan hele tiden holde øye med babyen. Avhengig av hvordan du innreder rommet, kan du komme til kommoden med stelleenhet både fra siden og foran. Den åpne plassen til føttene dine under kommoden bringer deg nærmere babyen når du skal stelle og kose med den. Den skandinaviske designen sammen med de slitesterke materialene gjør dette til et klassisk stykke møbel som vil vare i mange år. Materialer : Vanlig bøk Formaldehydredusert MDF-plate. Mål (lengde x høyde x bredde) i cm/in : 73x88x50/28.5x34.5x20. Vedlikehold: Tørk av med en ren, fuktig klut, tørk bort overflødig vann med en tørr klut. Fuktighet kan få lakken til å sprekke. Vi anbefaler ikke bruk av vaskemidler eller mikrofiberklut. Fargene kan endre seg hvis kommoden blir eksponert for sollys.

Home stellekommode

Fra:kr 3,499
kr 1,749.50

Home™ stellekommode del 1 av 2

Ikke på nettlager
Farge: nature
Størrelse: One size
kr 1,749.50

Home™ stellekommode del 2 av 2

Ikke på nettlager
Farge: white
Størrelse: One size
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer