Sleepi mini null - undefined - 1
Sleepi mini null - undefined - 2
Sleepi mini null - undefined - 3
Sleepi mini null - undefined - 4
Sleepi mini null - undefined - 5
Sleepi mini null - undefined - 6
Sleepi mini null - undefined - 7
Sleepi mini null - undefined - 8
Sleepi mini null - undefined - 9
Sleepi mini null - undefined - 10
Sleepi mini null - undefined - 11
Sleepi mini null - undefined - 12
Sleepi mini null - undefined - 13
Sleepi mini null - undefined - 14
Sleepi mini null - undefined - 15
Sleepi mini null - undefined - 16
Sleepi mini null - undefined - 17
Sleepi mini null - undefined - 18
Sleepi mini null - undefined - 19
Sleepi mini null - undefined - 20
1/20

Produktbeskrivelse

Stokke® Sleepi™ Mini er den perfekte første sengen for barnet ditt. Det myke og ovalet designet gir barnet en følelse av trygghet og lar barnet sove komfortabelt og drømme søtt. Sengen har låsbare svinghjul, som kan brukes til å "vugge" barnet forsiktig i søvn og gjør det enkelt å ta den fra rom til rom. Med en bredde på 67 cm er den utrolig plassbesparende, noe som også gjør den ideell for små barnerom. Stokke® Sleepi™ konseptet er utviklet med god søvn og sikkerhet i fokus.

Myk, oval form gir barnet en følelse av trygghet. Buede kanter, ingen skarpe hjørner. Perforert sengebunn for maksimal luftsirkulasjon. Solid ramme i bøk med miljøvennelig lakk. 4 madrassnivåer som gir sikkerhet og fleksibilitet for alle aldre og utviklingstrinn. Hjul som gjør at sengen kan "vugges" frem og tilbake. Plassbesparende design. Låsbare svinghjul for å kunne ha sengen nær deg. Smal nok til å flyttes gjennom døråpninger. Holdbar og bærekraftig. Justerbart design som gjør at sengen kan brukes fra nyfødt og opptil ca. 5 år. Kvalitet som er laget for å vare. 7 års garanti. Tidløs skandinavisk design som ikke går av moten. Designet i 1999 av Susanne Grønlund og Claus Hviid Knudsen. Madrass selges separat. Spesifikasjoner:

82 x 67 x 87 cm. Vekt: 16.4 kg. Egnet for barn i alderen: 0 - til 6 mnd. Maksvekt: 120 kg.

Varekode: 506187

EAN:

Stokke® Sleepi™ Mini er den perfekte første sengen for barnet ditt. Det myke og ovalet designet gir barnet en følelse av trygghet og lar barnet sove komfortabelt og drømme søtt. Sengen har låsbare svinghjul, som kan brukes til å "vugge" barnet forsiktig i søvn og gjør det enkelt å ta den fra rom til rom. Med en bredde på 67 cm er den utrolig plassbesparende, noe som også gjør den ideell for små barnerom. Stokke® Sleepi™ konseptet er utviklet med god søvn og sikkerhet i fokus. - Myk, oval form gir barnet en følelse av trygghet. - Buede kanter, ingen skarpe hjørner. - Perforert sengebunn for maksimal luftsirkulasjon. - Solid ramme i bøk med miljøvennelig lakk. - 4 madrassnivåer som gir sikkerhet og fleksibilitet for alle aldre og utviklingstrinn. - Hjul som gjør at sengen kan "vugges" frem og tilbake. - Plassbesparende design. - Låsbare svinghjul for å kunne ha sengen nær deg. - Smal nok til å flyttes gjennom døråpninger. - Holdbar og bærekraftig. - Justerbart design som gjør at sengen kan brukes fra nyfødt og opptil ca. 5 år. - Kvalitet som er laget for å vare. - 7 års garanti. - Tidløs skandinavisk design som ikke går av moten. - Designet i 1999 av Susanne Grønlund og Claus Hviid Knudsen. - Madrass selges separat. Spesifikasjoner: - 82 x 67 x 87 cm. - Vekt: 16.4 kg. - Egnet for barn i alderen: 0 - til 6 mnd. - Maksvekt: 120 kg.
Stokke® Sleepi™ Mini madrassen er laget av flere lag med pustende 3D-mesh med en Sorona® Bicomponent Stretch fiberkjerne som gir fasthet, maksimal luftstrøm og som overgår de høyeste sikkerhetsstandardene. Både kjernen og trekket kan enkelt tas av for vask. Trekket kan tas av og vaskes i maskin på 60ºC. Madrassen kan rengjøres ved skylling. - 4 lag med pustende 3D-mesh for luftstrøm. - Sorona® Bicomponent Stretch fiberkjerne for pusteevne og bærekraft. - Laget for å passe perfekt til Stokke® Sleepi™ Mini. - Både trekket og kjernen kan vaskes. - Optimal luftstrøm for å hindre overoppheting. - Giftfri. - Oeko-Tex® Standard 100 klasse 1. - Oppfyller de høyeste standarder når det gjelder pusteevne, sikkerhet og begrensede stoffer. - Materiale: trekk 100 % polyester, fyll 40% elasterell-p / 60% polyester. - Kompatibel med Stokke Sleepi Mini V2 og V3.
De første magiske månedene er tilbakelagt, og det er på tide å gjøre om Stokke Sleepi Mini til Stokke Sleepi Seng med det praktiske utvidelsessettet, slik at sengen kan brukes opp til barnet er 5 år. Madrassen selges separat. Utvidelsessettet passer kun til Stokke Sleepi seng V3 og er ikke kompatibel med eldre modeller. - Egnet for barn opptil 5 år. - Forlenger sengen til 141 cm/55,5 tommer. - Laget av solid bøk for lang holdbarhet. - Pustende madrass og tilbehør selges separat. - Design: Susanne Grønlund og Claus Hviid Knudsen. - Ikke kompatibel med Stokke® Sleepi™ Mini opp til serienummer​ 103AG0347916.

Sleepi mini

Fra:kr 8,817
kr 4,099

Sleepi V3 Mini

På nettlager
Mer enn 10
Farge: hazygrey
Størrelse: 83 cm
kr 1,399

Sleepi Mini V3 madrass

På nettlager
Mer enn 10
Farge: white
Størrelse: 80 cm
kr 3,319

Sleepi V3 utvidelsessett

På nettlager
Færre enn 10
Farge: white
Størrelse: 127 cm
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer