Produktbeskrivelse

Ønsker du en hjelpende hånd til å holde Hengevuggen, Tvillinghengevuggen eller Vuggens beroligende bevegelser i gang - og hjelpe barnet ditt med å roe seg ned eller sove bedre? Så er det Vuggemotoren du har bruk for. Tester viser at Moonboons Vuggemotor 2.0 er 25 % mer lydsvak, sammenlignet med gjennemsnittsmotoren. Innstill vuggen til å vugge i opp til 12 timer, og juster hastigheten, så den passer til ditt barns behov og rutiner.

  • Velg sikkerhet – for en trygg søvn
  • Den mest stillegående motoren på markedet
  • Designet og utviklet i Danmark
  • Myke, vuggende bevegelser
  • Timerfunksjon til 1-12 timers søvn

Vuggemotor 2.0 har gjennomgått en større oppdatering. Det har resultert i en mer lydsvak motor, med færre og enda bedre komponenter enn vår første Vuggemotor. Det gir en mykere vugging, økt stabilitet og et mindre avtrykk på miljøet.

Moonboons Vuggemotor er designet, utviklet og sikkerhetstestet i Danmark. Den er CE-merket og overholder de krevende, europeiske sikkerhetsstandardene. Derfor kan du være helt trygg med å bruke Vuggemotoren, når du vil skape mer og bedre søvn for barnet ditt.

Følger med 1 vuggemotor 1 24 V strømforsyning med 3 meter ledning 2 sikkerhetskroker med plastdeler

Farge Natur med antrasittgrå knapper.

Strømforsyning Inngang: 100-240V - 50/60Hz

Velg den korrekte fjæren Vuggemotoren er utviklet til Moonboons Vugge, Hengevugge og Tvillinghengevugge, og er sikkerhetstestet til å løfte langt flere kilo, enn et barn veier. Moonboons fjær er spesialutviklet til produktene og passer til barnets vekt, for å oppnå den korrekte beroligende effekten og den høyeste sikkerheten. Se alltid etter fjærens bæreevne fremfor motorens løftekapasitet.

Fjær til Hengevugge passer til barn som veier: 3-12 kg

Fjær til Vugge og Tvillinghengevugge: Vugge – barnets vekt: 3-12 kg Tvillinghengevugge – barnas vekt (samlet): 4-12 kg
Fjær + til Vugge og Tvillinghengevugge: Til større barn, eller hvis man ønsker å forlenge levetiden på Vuggen og Tvillinghengev

Varekode: s-11035818-white

EAN: 5744001612392

Vuggemotor til hengevugge Original, white

kr 2,499
Farge: white
Størrelse: one size

Lagerstatus:

På nettlager
Færre enn 10
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer