Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 1
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 2
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 3
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 4
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 5
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 6
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 7
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 8
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 9
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 10
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 11
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 12
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 13
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 14
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 15
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 16
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 17
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 18
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 19
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 20
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 21
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 22
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 23
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 24
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 25
Gold Line AVI løpevogn null - undefined - 26
1/26

Utsalg Cybex Avi og Zeno 40%

Produktbeskrivelse

AVI er designet for alle fremtidige løp med barnet ditt, og er lett og har utmerket løpeytelse i urbane gater og grønne parker. Den vakre rammen kan tilpasses etter din egen smak, med et bredt utvalg av stoffvalg som sikrer at vognen er like stilig som ditt daglige antrekk. Det er veldig viktig å bruke en barnevogn som er spesielt designet for formålet, ettersom vanlige barnevogner ikke er designet for løpehastigheter. Det er også tilleggsfunksjoner som er nødvendige for å kjøre trygt og komfortabelt, som vanlige barnevogner ikke gir. - Lett å løpe med. - Bakhjulsoppheng og luftfylte hjul. - Ultrakompakt i løpet av noen få sekunder. - Styret er ergonomisk og justerbar. - Enkel styring og en naturlig løpestil. - Forbedret synlighet for din sikkerhet med reflekterende detaljer. - Justerbar hvilestilling med kun én hånd. - Håndbrems for å styre hastigheten. - XL solbeskyttelse med meshvindu; Beskytt barnet ditt mot været og titt innom når som helst. - Sunn luftsirkulasjon for barnet ditt. - Praktiske lagringsalternativer. - Trekket kan maskinvaskes på 30°. Spesifikasjoner: - Vekt: 10.6 kg. - Mål oppslått (l x b x h): 137-150 x 68,5 x 99-117 cm. - Mål sammenslått (l x b x h): 89 x 58,5 x 25 cm. - Maksimalvekt sete: 22 kg. - Maksimalvekt totalt: 34 kg. - Anbefalt alder: 6 mnd- ca 4 år (111 cm eller 22 kg). NB! Barnet må være 9 mnd og i stand til å sitte loddrett på egenhånd for å være klare til å sitte i AVI mens det skyves i løpende tempo. Sitteenheten er ikke egnet for barn under 6 måneder. Hvis du ønsker å bruke AVI på et tidligere tidspunkt, kan du ganske enkelt feste hvilket som helst CYBEX eller gb bilsete med adaptere (selges separat). På denne måten kan AVI brukes som en vanlig barnevogn i normalt gangtempo.

Varekode: 392806

EAN:

AVI er designet for å kjøre - et produkt uten kompromisser i design, sikkerhet og løpefunksjonalitet. Med sin lette aluminiumsramme, faste forhjul, store luftfylte dekk og bred akselavstand, kan AVI gli glatt med stabilitet uansett hvor løpeturen tar deg. AVIs håndbrems hjelper deg med å variere vognhastigheten for å oppfylle tempoet ditt - hjelper deg med å opprettholde en ideell løpeform. NB! Sportsete kjøpes separat for komplett vogn. - Bakhjulsoppheng og luftfylte hjul. - Styret er ergonomisk og justerbar. - Enkel styring og en naturlig løpestil. - Praktiske lagringsalternativer. - Håndbrems for å styre hastigheten.
Skap din egen stil og velg mellom 5 forskjellige farger på seteenheten for å gjøre din AVI løpevogn komplett (understell selges separat). - Justerbar hvilestilling med kun én hånd. - XL solbeskyttelse med meshvindu; Beskytt barnet ditt mot været og titt innom når som helst. - Sunn luftsirkulasjon for barnet ditt. - Forbedret synlighet for din sikkerhet med reflekterende detaljer. - Trekket kan maskinvaskes på 30°. - Anbefalt alder: 6 mnd- ca 4 år (111 cm eller 22 kg). - Maksimalvekt sete: 22 kg. NB! Barnet må være 9 mnd og i stand til å sitte loddrett på egenhånd for å være klare til å sitte i AVI mens det skyves i løpende tempo. Sitteenheten er ikke egnet for barn under 6 måneder. Hvis du ønsker å bruke AVI på et tidligere tidspunkt, kan du ganske enkelt feste hvilket som helst CYBEX eller gb bilsete med adaptere (selges separat). På denne måten kan AVI brukes som en vanlig barnevogn i normalt gangtempo.

Gold Line AVI løpevogn

Fra:kr 4,018.80førkr 6,698
kr 2,819.40

Gold Line AVI understell

Ikke på nettlager
Farge: black
Størrelse: 3 hjul
kr 1,199.40

Gold Line AVI setepakke

På nettlager
Mindre enn 5
Farge: bleachedsand
Størrelse: 6 mnd
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer