BeSafe er et familieeid selskap med hovedkontor ved Krøderen i Norge, hvor også en av fabrikkene ligger. De har produsert bilstoler til barn siden 1963, og er ledende når det kommer til utvikling av innovative og trygge bilstoler.

Merket har alltid lagt sin stolthet i å tilpasse seg tidene og kundenes livsstil for å lage de mest komfortable og sikre bilstolene på markedet. Da BeSafe i 1989 lanserte en av de første bakovervendte bilstolene, utfordret de industrien. BeSafe streber alltid etter å ha ledende kvalitetsprodukter som møter strenge sikkerhetskrav. De bruker store summer på forskning og utvikling, og samarbeider med forskningsinstitutter og organisasjoner fra hele verden som fremmer trafikksikkerhet. Visjonen er at ingen barn utsettes for alvorlige ulykker i trafikken.

BeSafe har i dag en verdensomspennende distribusjon og er representert i 40 land. I tillegg til bilstoler, produserer de bæreseler og diverse andre sikkerhetsprodukter.

BeSafe Haven

 

 

 

BeSafe iZi Twist i-Size

Med produktlinjen iZi Twist, som består av de to modellene iZi Twist B og iZi Twist, har BeSafe skapt en revolusjonerende teknologi som tar roterende bilstoler inn i fremtiden. 

Les mer

BeSafe iZi Twist i-Size

102 produkter