BeSafe Beyond

BeSafe tar sikkerhet, komfort og brukervennlighet til nye høyder med Beyond, et bilstol-system som sikrer barnet ditt på tryggeste mulige måte helt fra fødsel og opp til 6 år!

BeSafe Beyond er kun tilgjengelig i utvalgte fysiske butikker i Norge, og da selvsagt hos Barnas Hus! Kan bestilles nå i alle våre butikker med levering i juni.

Én base - to bilstoler

BeSafe Beyond Base er utviklet med materialer som er både lettere og sterkere enn dagens standarder, og kan derfor brukes av et barn på opptil 22 kg og 125 cm.

Universal Level Technology - en innebygd vater på basen sikrer korrekt vinkel for bilstolen, uavhengig av setets helning i bilen.

Festes enkelt i bilen med ISOfix.

Rotasjon for fleksibilitet og ekstra komfort.

Sov sikkert

Babystolen BeSafe Go Beyond har fått en lenger brukstid, og kan brukes opp til 18 måneder, mot tidligere standard på 12 måneder.

Active Lay Flat - en revolusjonerende funksjon som sørger for at babyen din reiser trygt, selv i liggende stilling i bilen. Om uhellet er ute, vil babystolen automatisk bevege seg til sittende stilling, noe som gir en sikrere vinkel ved kollisjon.

5-punkts sele, for optimal sikkerhet.

Gjør hverdagen litt enklere med EN HÅND FRI-operasjoner for ulike funksjoner.

'Pekaboo'-funksjon – juster solskjermen på begge sider for perfekt skygge.

Rom til å vokse

Småbarnsstolen BeSafe Beyond er den første bilstolen noensinne på en roterende base med godkjenning helt opptil 125 cm og 22 kg. Den kan derfor brukes bakovervendt helt opp til 6 år, sammenliknet med tidligere rotasjonsstoler som har vart til 4 år.

Bilstolen har bestått verdens tøffeste kollisjonstest - Plus-testen. Med Beyond reiser barnet ditt trygt!

Enhånds operasjoner på ulike funksjoner.

Justerbar beinplass.

Fleksibel og lett vekt.

 

Veil. pris BeSafe Beyond - 5999,-

Veil. pris BeSafe Go Beyond - 3999,-

Veil. pris BeSafe Beyond Base - 2999,-