• BeSafe iZi Twist i-Size

BeSafe iZi Twist i-Size

Roterende bilstoler blir mer og mer populære på grunn av sin brukervennlighet, da de kan roteres mot bildørene slik at det blir enklere å ta barnet inn og ut av bilen. 

BeSafe iZi Twist i-Size

Innovativ design og avansert teknologi

Med produktlinjen iZi Twist og de to modellene, iZi Twist B (fra nyfødt til ca. 4 år) og iZi Twist (fra ca. 6 måneder til ca. 4 år), har BeSafe utfordret status quo og skapt en revolusjonerende teknologi som tar roterende bilstoler inn i fremtiden. Bilstolene kan kun brukes bakovervendt, noe som er fem ganger sikrere for barnet. Bilstolene byr på side-til-side rotasjon så man enkelt kan sette barnet i bilstolen og feste beltene.

Universal Level Technology – riktig helning på bilstolen

Universal Level Technology er en konstruksjon som lar foreldre alltid gi barnet den ideelle sittevinkelen, uansett hvilken familiebil man har. En del biler har stor helning på bilsetene, noe som gjør at lårene kommer høyere opp enn baken. Dette er vanlig i blant annet sportsbiler og luksusbiler, og kan føre til å bilstolen blir stående relativt rett i bilen. Da kommer barnet i en veldig oppreist sittestilling. Selvom dette ikke er farlig, kan det være ukomfortabelt for barnet. 

BeSafe har gått løs på denne utfordringen og utviklet Universal Level Technology; et design som gjør at bilstolen og basen tilpasses bilens sete. Slik får barnesetet den samme vinkelen i alle bilseter.

Med Universal Level Technology blir det et rom mellom bilsetet og basen. Dette kan se litt uvanlig ut, men har ingen påvirkning på sikkerheten. I en eventuell kollisjon vil kreftene fordeles til bilens gulv gjennom støttebenet og til bilens karosseri via Isofix-ankrene (noe som gjelder for alle bilstoler med støtteben). BeSafe Universal Level Technology

Dynamic Force Absorber

Dynamic Force Absorber er en toppmoderne løsning for sidekollisjonsbeskyttelse. Den er laget av spesialmaterialer og har en konstruksjon som består av ulike flekssoner. Den avanserte teknologien gir mulighet for kontrollert bøying i de indre områdene, samtidig som den forblir mer rigid i ytterkant. Dermed absorberer den krefter på en optimal måte.

For å illustrere hvordan konstruksjonen virker, kan du tenke deg at du faller fra en stor høyde. Om du lander rett på det harde underlaget, vil fallet stanses ekstremt raskt, noe som er smertefullt og farlig. Om du istedet har en trampoline stående på bakken, vil trampolinen bøye seg når du treffer overflaten på den. På grunn av de støtabsorberende materialene vil fallet ditt bli gradvis bremset, noe som i høy grad reduserer kreftene på kroppen din og gir en myk landing.

13 produkter