1/3

BeSafe iZi Go X1 + base kun 2399,-

Varekode: 366774

EAN: 366774

Produktbeskrivelse

BeSafe iZi Go X1 Den praktiske, sikre testvinneren. Stolen kan festes på en isofix base for en enklere montering i bil. iZi Go Isofix base fra BeSafe er en god investering for foreldre på farten. Basen monteres enkelt på bilens Isofix fester med et klikk (kjøpes separat)
BeSafe iZi Go gir babyen svært god beskyttelse. Støtabsorberende materiale i hele stolen for økt sikkerhet og komfort. Enkel justering og praktiske løsninger. Høyt fempunkts internbelte med magneter gir lang brukstid. 0-13 kg. Sikker og robust. Forenklet installasjon minimerer risikoen for feil bruk. 5-punkts sikkerhetssele. ECE R44-04-godkjent for tilbakevendt montering i gruppe 0+: 0-13 kg. Montering: 3-punkts belte eller bruk med iZi Go IsoFix Base. Ergonomisk: Ergonomisk designet Bærehåndtak. Ekstra stor, integrert solskjerm. Selen kan justeres i høyden. 2 avtagbare babyputer som gir den nyfødte en optimal komfort. En pute bør fjernes når babyen er 4 måneder. Den andre puten må fjernes når babyen er 6 måneder. Praktisk: Magnetiske skulderputer gjør det enkelt å plassere barnet i setet. Lett og enkel å Bære. Vekt: 4,2 kg. Selen og hodeputen kan justeres i høyden i en operasjon. Setetrekket kan fjernes og vaskes.
Er du mye inn og ut av bilen med barnet ditt? iZi Go Isofix base fra BeSafe er en god investering for foreldre på farten. Basen monteres enkelt på bilens Isofix fester med et klikk, deretter klikker du bilstolen på basen. Isofix festene på basen kan vinkles for at du enkelt får klikket basen på plass, samt at du får bedre sittevinkel for barnet i bilstolen. Du reduserer faren for feilbruk, og monteringen er enkel og stabil. Basen har et justerbart støtteben som skal stå støtt på gulvet i bilen, og som du kan tilpasse i forhold til den bilen du har.

BeSafe iZi GO x1 med isofix-base

Fra:2 399,-før2 599,-
1 199,50,-før1 299,50,-

izi GO x1

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: 0-13KG
1 199,50,-før1 299,50,-

iZi GO x1 isofix-base

På nettlager
Mindre enn 10
Farge: black
Størrelse: isofix
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjøp på nett, hent i butikk
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på