Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 1
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 2
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 3
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 4
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 5
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 6
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 7
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 8
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 9
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 10
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 11
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 12
Cloud Z i-size Plus med base null - undefined - 13
1/13

Produktbeskrivelse

Cybex Cloud Z er av de nyeste tilskuddene til Cybex sin Platinum-serie og er en videreføring av modellen Cloud Q. Den nye Z-modellen har vært på slankekur og er 15% lettere enn sin forgjenger. Stolen kan legges i full liggestilling utenfor bilen slik at barnet får ligge i en ergonomisk mer komfortabel stilling når stolen bæres, står på gulvet eller er montert på en vogn. Cloud Z kan roteres 180 grader, som gjør det enklere å ta barnet inn og ut av bilen. Ellers er Z-modellen utstyrt med alle sikkerhetsfaktorer du er vant til fra en Cybex-stol. I denne pakken får du også Cybex Base Z, en ISOFIX-base med 360 graders dreiemekanisme, som gjør at den påmonterte bilstolen kan dreies mot nærmeste bildør for enkel tilgang til stolen.

Varekode: 484643

EAN:

Cybex Cloud Z er av de nyeste tilskuddene til Cybex sin Platinum-serie og er en videreføring av modellen Cloud Q. Den nye Z-modellen har vært på slankekur og er 15% lettere enn sin forgjenger. Stolen kan legges i full liggestilling utenfor bilen slik at barnet får ligge i en ergonomisk mer komfortabel stilling når stolen bæres, står på gulvet eller er montert på en vogn. Cloud Z kan roteres 180 grader, som gjør det enklere å ta barnet inn og ut av bilen. Ellers er Z-modellen utstyrt med alle sikkerhetsfaktorer du er vant til fra en Cybex-stol. Cloud Z anbefales å benyttes sammen med Cybex Base Z. Da denne basen også er kompatibel med Sirona Z, utgjør disse tre elementene et modulsystem som kan sikre barnet ditt fra nyfødt til ca. 4 år (105 cm, maks. 18 kg). - 180 grader rotasjon for enkel tilgang (kun mulig ved Isofix-montering). - Mulighet for full liggestilling utenfor bilen. - i-Size godkjent. - Gruppe 0+ 45-87 cm (maks. 13 kg). - Monteres med Isofix med Cybex Base Z (anbefalt), eller beltemonteres uten base. - Basen inkluderer også kjøreretningskontroll (D.D.C.), som sikrer at barnesetet ikke kan vendes fremover for tidlig. - L.S.P. integrert lineær sidebeskyttelse som øker beskyttelsen ved en sidekollisjon. - Skall i energiabsorberende materiale. - Justerbar nakkestøtte med 11 posisjoner. - Integrert seleguide hvor selene tilpasses automatisk når nakkestøtten justeres. - Nyfødtinnlegg, som forhindrer at barnets hode tipper over, er inkludert og kan brukes til barnet er ca. 60 cm. - Kompatibel med Cybex Base Z. - Modulsystem; Cybex Base Z kan også benyttes med Sirona Z i-Size. - Plus-tekstilene er noe bedre polstret og med bedre pusteegenskaper enn det vanlige tekstilsortimentet til Cybex. Spesifikasjoner: - H/L/B: 67cmx44cmx38cm - Maksvekt: 13kg (45-87cm) - Vekt: 4,8kg - Trekket kan vaskes i maskin på 30 grader Bakovervendt sikring i bil er fem ganger sikrere enn fremovervendt sikring. Barnas Hus anbefaler at barn sikres bakovervendt frem til de er 4 år og gjerne så lenge som mulig.
ISOFIX-base med 360 graders dreiemekanisme, slik at den påmonterte bilstolen kan dreies mot nærmeste bildør for enkel tilgang til stolen. Kompatibel med Cloud Z i-Size og Sirona Z i-Size og gjør at denne basen kan benyttes til bilstoler som sikrer barnet fra fødsel og opptil 105 cm, ca 4 år. - 360 graders dreiemekanisme for enkel tilgang til stol. - Del av Z-line modulsystem og kompatibel med både Cloud Z og Sirona Z. - Monteres kun med isofix.

Cloud Z i-size Plus med base

Fra:kr 6,398
kr 3,599

Platinum Line Cloud Z i-Size Plus

Ikke på nettlager
Farge: deepblack
Størrelse: i-Size (0-13 kg)
kr 2,799

Platinum Base Z

Ikke på nettlager
Farge: black
Størrelse: i-Size
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer