1/3

Produktbeskrivelse

Legg både bilsete og base i handlekurven for å få kampanjepris.

BeSafe iZi Go X1 Den praktiske, sikre testvinneren. Stolen kan festes på en isofix base for en enklere montering i bil. iZi Go Isofix base fra BeSafe er en god investering for foreldre på farten. Basen monteres enkelt på bilens Isofix fester med et klikk (kjøpes separat)

BeSafe iZi GO x1 er en svært sikker og praktisk bilbarnestol for barn fra 0-13 kg, ca. 0-1 år.

Besafe iZi GO har sikkerhet som førsteprioritet, og har derfor også vunnet en rekke tester. Den har ergonomisk bærehåndtak og stor, integrert solskjerm og fempunkts internbelter. Den er kompatibel med en rekke barnevogner, og den har en rekke andre praktiske, sikkerhetsmessige og komfortmessige funksjoner. Base kjøpes separat

Varekode: 366774

EAN:

BeSafe iZi Go gir babyen svært god beskyttelse. Støtabsorberende materiale i hele stolen for økt sikkerhet og komfort. Enkel justering og praktiske løsninger. Høyt fempunkts internbelte med magneter gir lang brukstid. 0-13 kg. Sikker og robust. Forenklet installasjon minimerer risikoen for feil bruk. 5-punkts sikkerhetssele. ECE R44-04-godkjent for tilbakevendt montering i gruppe 0+: 0-13 kg. Montering: 3-punkts belte eller bruk med iZi Go IsoFix Base. Ergonomisk: Ergonomisk designet Bærehåndtak. Ekstra stor, integrert solskjerm. Selen kan justeres i høyden. 2 avtagbare babyputer som gir den nyfødte en optimal komfort. En pute bør fjernes når babyen er 4 måneder. Den andre puten må fjernes når babyen er 6 måneder. Praktisk: Magnetiske skulderputer gjør det enkelt å plassere barnet i setet. Lett og enkel å Bære. Vekt: 4,2 kg. Selen og hodeputen kan justeres i høyden i en operasjon. Setetrekket kan fjernes og vaskes.
Er du mye inn og ut av bilen med barnet ditt? iZi Go Isofix base fra BeSafe er en god investering for foreldre på farten. Basen monteres enkelt på bilens Isofix fester med et klikk, deretter klikker du bilstolen på basen. Isofix festene på basen kan vinkles for at du enkelt får klikket basen på plass, samt at du får bedre sittevinkel for barnet i bilstolen. Du reduserer faren for feilbruk, og monteringen er enkel og stabil. Basen har et justerbart støtteben som skal stå støtt på gulvet i bilen, og som du kan tilpasse i forhold til den bilen du har.

BeSafe iZi GO x1 med isofix-base

Fra:kr 4,998
kr 2,599

iZi GO x1

Ikke på nettlager
Stil:blackcabf-std
Størrelse: 0-13 kg
kr 2,399

iZi GO x1 isofix-base

Ikke på nettlager
Stil:black-std
Størrelse: ISOfix
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer