1/19

Produktbeskrivelse

Axkid Modukid Infant er godkjent for nyfødt, 40-75 cm og opp til 13 kg og er en av de letteste babybilstolene på markedet med en vekt på 3,7 kg. Den er også en del av et modul-system og monteres på Axkid Modukid Base. Når barnet ditt har vokst ut av Axkid Modukid Infant kan du fortsatt bruke samme base og enkelt skifte til neste stol, Axkid Modukid Seat, som passer for barn opp til ca 4 år. Basen er utstyrt med ISOFIX armer som har 4 justerbare posisjoner som sikrer en mer stabil og trygg montering i både Axkid Modukid Infant og i Axkid Modukid Seat. ISOFIX armene har innebygde sikkerhetsindikatorer med farge, et klikksystem med knapp for frontbøylen og lyd på støttebenet. Axkid Modukid Base brukes til Axkid Modukid Infant for nyfødt, 40-75 cm og opp til 13 kg og Axkid Modukid Seat for de større barna, 61-105 cm og opp til 18 kg, ca 4 år.

Varekode: 469406

EAN:

Axkid Modukid Infant er godkjent for nyfødt, 40-75 cm og opp til 13 kg og er en av de letteste babybilstolene på markedet med en vekt på 3,7 kg. Den er også en del av et modul-system og monteres på Axkid Modukid Base (kjøpes separat). Når barnet ditt har vokst ut av Axkid Modukid Infant kan du fortsatt bruke samme base og enkelt skifte til neste stol, Axkid Modukid Seat, som passer for barn opp til ca 4 år. Funksjonen med de 6 justerbare posisjonene på Axkid Modukid Base (kjøpes separat) gjør at ditt barn er komfortabelt og du kan velge mellom kompakt installasjon for de minste barna og mer benplass for de større når det er tid for Axkid Modukid Seat. Takket være muligheten til å velge mellom liten til ingen benplass eller mer benplass, passer den i både små og store biler. Axkid Modukid Infant kommer med den innovative sidekollisjonsbeskyttelsen – ASIP (Axkid Side Impact Protection) som gir best mulig beskyttelse for barnet ved en eventuell sidekollisjon. - Av de letteste babybilstolene på markedet med en vekt på 3,7 kg. - Sidekollisjonsbeskyttelse – ASIP (Axkid Side Impact Protection). - i-Size godkjent. - Gruppe 0+ 41-75 cm (max 13 kg). - Monteres med isofix med Axkid Modukid Base (anbefalt), eller beltemonteres uten base. - Kompatibel med Axkid Modukid Base (kjøpes separat). - Modulsystem; Axkid Modukid Base (kjøpes separat) kan også benyttes med Axkid Modukid Seat. - 3 justerbare posisjoner for nakkestøtte og internseler. - Internselene strammes enkelt med et håndgrep. - Avtagbar hodepute. - Babyinnlegg laget av memory foam for sikkerhet og beskyttelse. - Myke beltepolstringer. - Innebygd ventilasjonssystem. Spesifikasjoner: - Mål (b x h x d): 43 x 54 x 65 cm. - Vekt Axkid Modukid Infant : 3,7 kg. - Vekt Axkid Modukid Base : 7 kg. - Maksimal vekt på barnet: 13 kg. - Maksimale mål på barnet: 75 kg. Bakovervendt sikring i bil er fem ganger sikrere enn fremovervendt sikring. Barnas Hus anbefaler at barn sikres bakovervendt frem til de er 4 år og gjerne så lenge som mulig.
Takket være løsningen med å endre benplassen, kan modul-systemet passe i både små og store biler. Basen er utstyrt med ISOFIX armer som har 4 justerbare posisjoner som sikrer en mer stabil og trygg montering i både Axkid Modukid Infant og i Axkid Modukid Seat. ISOFIX armene har innebygde sikkerhetsindikatorer med farge, et klikksystem med knapp for frontbøylen og lyd på støttebenet. Axkid Modukid Base brukes til Axkid Modukid Infant for nyfødt, 40-75 cm og opp til 13 kg og Axkid Modukid Seat for de større barna, 61-105 cm og opp til 18 kg, ca 4 år. - 6 justerbare posisjonene på Axkid Modukid Base gir muligheten for å justere benplassen. - Sikkerhetsindikatorer med farge. - Klikksystem med knapp for frontbøylen. - Lyd på støttebenet. - ISOFIX-armer med 4 justerbare posisjoner som sikrer en mer stabil og trygg montering. - Kompatibel med Axkid Modukid Infant (nyfødt) og Axkid Modukid Seat (større barn).

Modukid Infant bilsete + base

Fra:kr 3,748.30førkr 4,498
kr 1,999

Modukid infant

På nettlager
Mindre enn 10
Stil:shellblack-solid
Størrelse: i-Size (0-13 kg)
kr 1,749.30førkr 2,499

Modukid base

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: i-Size (0-13 kg)
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer