1/14

Restekasse

Produktbeskrivelse

Axkid Modukid Seat er godkjent for barn, 61-105 cm og opp til 18 kg, ca 4 år. Funksjonen av de 6 justerbare posisjonene på Axkid Modukid Base sikrer at ditt voksende barn er komfortabelt, da du kan velge mellom ingen til liten benplass og mer benplass for de større barna som lar de sitte bakovervendt lengre. Takket være muligheten for å endre benplassen, passer Modul-systemet både i små og store biler. Basen er utstyrt med ISOFIX armer som har 4 justerbare posisjoner som sikrer en mer stabil og trygg montering i både Axkid Modukid Infant og i Axkid Modukid Seat. ISOFIX armene har innebygde sikkerhetsindikatorer med farge, et klikksystem med knapp for frontbøylen og lyd på støttebenet. Axkid Modukid Base brukes til Axkid Modukid Infant for nyfødt, 40-75 cm og opp til 13 kg og Axkid Modukid Seat for de større barna, 61-105 cm og opp til 18 kg, ca 4 år.

Varekode: 469407

EAN:

Axkid Modukid Seat er godkjent for barn, 61-105 cm og opp til 18 kg, ca 4 år. Funksjonen av de 6 justerbare posisjonene på Axkid Modukid Base (kjøpes separat) sikrer at ditt voksende barn er komfortabelt, da du kan velge mellom ingen til liten benplass og mer benplass for de større barna som lar de sitte bakovervendt lengre. Takket være muligheten for å endre benplassen, passer Modul-systemet både i små og store biler. Den unike funksjonen på nakkestøtten og internselene, som automatisk justeres etter barnets lengde og størrelse ved å dra i internbeltet er innebygd i Axkid Modukid Seat. Nakkestøtten er ergonomisk utformet med memory foam og har høyt fokus på komfort for barnet. For å sikre en behagelig hvileposisjon for både nakke og rygg har vi utviklet et Sleep-Well-System som lar deg endre helling på bilstolen i hele 3 posisjoner mens barnet er fastspent, også under kjøring. Axkid Modukid Seat kommer med den innovative sidekollisjonsbeskyttelsen – ASIP (Axkid Side Impact Protection) som gir best mulig beskyttelse for barnet ved en eventuell sidekollisjon. - ASIP skal brukes på den siden av bilstolen som vender mot bildøren. - ASIP er ikke nødvendig ved bruk av det midterste bilsetet. - Unik funksjon på nakkestøtten og internselene, som automatisk justeres etter barnets lengde og størrelse. - Justerbar benplass med Axkid Modukid Base (kjøpes separat) gjør at modul-systemet passer i både små og store biler. - Kompakt installasjon eller maks benplass gir mulighet for bakovervendt lengre. - i-Size godkjent. - Gruppe 1, 61-105 cm (maks 18 kg). - Monteres med isofix med Axkid Modukid Base (kjøpes separat). - Kompatibel med Axkid Modukid Base (kjøpes separat). - Ekstra stabil montering, med 4 justerbare ISOFIX posisjoner. - Enkel og rask 2-stegs installasjon. - Ergonomisk utformet nakkestøtte i memory foam. - Avtagbart innlegg i nakkestøtten for de minste barna. - Sleep-Well-system lar deg endre helling på bilstolen i 3 posisjoner også under kjøring. Spesifikasjoner: - Mål (b x h x d): 43 x 62 x 52 cm. - Vekt Axkid Modukid Seat : 7,5 kg. - Vekt Axkid Modukid Base : 7 kg. - Maksimal vekt på barnet: 18 kg. - Maksimale mål på barnet: 105 kg. Bakovervendt sikring i bil er fem ganger sikrere enn fremovervendt sikring. Barnas Hus anbefaler at barn sikres bakovervendt frem til de er minimum 4 år, gjerne så lenge det er mulig!
Takket være løsningen med å endre benplassen, kan modul-systemet passe i både små og store biler. Basen er utstyrt med ISOFIX armer som har 4 justerbare posisjoner som sikrer en mer stabil og trygg montering i både Axkid Modukid Infant og i Axkid Modukid Seat. ISOFIX armene har innebygde sikkerhetsindikatorer med farge, et klikksystem med knapp for frontbøylen og lyd på støttebenet. Axkid Modukid Base brukes til Axkid Modukid Infant for nyfødt, 40-75 cm og opp til 13 kg og Axkid Modukid Seat for de større barna, 61-105 cm og opp til 18 kg, ca 4 år. - 6 justerbare posisjonene på Axkid Modukid Base gir muligheten for å justere benplassen. - Sikkerhetsindikatorer med farge. - Klikksystem med knapp for frontbøylen. - Lyd på støttebenet. - ISOFIX-armer med 4 justerbare posisjoner som sikrer en mer stabil og trygg montering. - Kompatibel med Axkid Modukid Infant (nyfødt) og Axkid Modukid Seat (større barn).

Modukid Seat bilsete + base

Fra:kr 3,848.60førkr 5,498
kr 2,099.30førkr 2,999

Modukid seat

Ikke på nettlager
Farge: black
Størrelse: i-Size 61-105/125 cm 0-18/23 kg
kr 1,749.30førkr 2,499

Modukid base

På nettlager
Mer enn 10
Farge: black
Størrelse: i-Size (0-13 kg)
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer