• Bugaboo Donkey

Bugaboo Donkey

Bugaboo Donkey er en unik barnevogn som kan benyttes både som singelvogn (Mono), tvillingvogn (Twin) og søskenvogn (Duo). Da den første utgaven av Donkey ble lansert, var den en revolusjon i barnevognmarkedet. Endelig kom det en vogn man enkelt kunne gjøre om fra singelvogn til søskenvogn på et blunk – en vogn som gjorde dagene lettere for foreldre med flere barn.

Om dere ser etter en tvillingvogn eller planlegger to tette, er Bugaboo Donkey den eneste vognen dere trenger å investere i. 

Donkey lar seg enkelt manøvrere både med ett og to barn. Vognen har store lufthjul som passer på alle underlag, som gjør at den ruller godt og gir naturlig demping. Hjulene er enkle å ta av og vognen kan slås sammen slik at den blir veldig plasseffektiv – den er unikt kompakt til søskenvogn å være. Bruker du mye offentlig kommunikasjon er Donkey et smart valg fordi vognen er kortere enn mange alternativer. Om man i tillegg dytter inn håndtaket, så har man den perfekte «trikkevognen».

Skap din helt egen Donkey

Donkey har et moderne og særpreget design som kan suppleres med mye spennende tilbehør, blant annet ekstra store kalesjer som skjermer godt mot all slags vær. Og som med alle Bugaboo sine vogner, kan også Donkey gjøres helt unik for deres familie. Hvorfor ikke la barna få hver sin farge på kalesjen? Bugaboo har også stadig vekk tekstil-kolleksjoner som kommer i begrensede opplag og som kan gi vognen et helt nytt uttrykk.

Bugaboo Donkey3

I 2020 lanserte Bugaboo en ny utgave; Donkey3 med ytterligere forbedringer av flere av funksjonene.

Bugaboo Donkey3 Twin

Hva er nytt på Bugaboo Donkey3?

Bugaboo har videreutviklet flere av funksjonene på bestselgeren Donkey:

- Forbedret kalesje med titteluke og luftepanel i mesh.

- Nye hjul som er lettere og i nytt design (EVA-skum). De nye hjulene gir vognen et «lettere» uttrykk, men ikke minst blir den lettere å trille.

- Sidebagasjekurven har blitt forbedret. Den har både fått økt kapasitet og kan nå lukkes med glidelås.

- Frontbøylen har blitt rotérbar.

- Nye håndtak og hjulkapsler.

- Liggedelen/babybagen har fått to smarte lommer – her kan du legge mobilen, en smokk, nøkler osv.

- Skruer og nagler kommer i sort og går i ett med chassis/understell.

22 produkter