• Bugaboo Donkey

Bugaboo Donkey

Bugaboo Donkey er en unik barnevogn som kan benyttes både som singelvogn (Mono), tvillingvogn (Twin) og søskenvogn (Duo). Da den første utgaven av Donkey ble lansert, var den en revolusjon i barnevognmarkedet. Endelig kom det en vogn man enkelt kunne gjøre om fra singelvogn til søskenvogn på et blunk – en vogn som gjorde dagene lettere for foreldre med flere barn.

Om dere ser etter en tvillingvogn eller planlegger to tette, er Bugaboo Donkey den eneste vognen dere trenger å investere i. 

Donkey lar seg enkelt manøvrere både med ett og to barn. Vognen har store og lette hjul i EVA-skum som gjør at den ruller godt og er lett å trille på alle slags underlag. Hjulene er enkle å ta av og vognen kan slås sammen slik at den blir veldig plasseffektiv – den er unikt kompakt til søskenvogn å være. Med en bredde på kun 74cm, kan vognen fint passere gjennom de fleste døråpninger både som Duo og Twin. Bruker du mye offentlig kommunikasjon er Donkey et smart valg fordi vognen er kortere enn mange andre alternativer. Om man i tillegg dytter inn håndtaket, så har man den perfekte «trikkevognen».

Skap din helt egen Donkey

Donkey har et moderne og særpreget design som kan suppleres med mye spennende tilbehør, blant annet ekstra store kalesjer som skjermer godt mot all slags vær. Og som med alle Bugaboo sine vogner, kan også Donkey gjøres helt unik for deres familie. Hvorfor ikke la barna få hver sin farge på kalesjen? Bugaboo har også stadig vekk tekstil-kolleksjoner som kommer i begrensede opplag og som kan gi vognen et helt nytt uttrykk.

Bugaboo Donkey5

I 2022 lanserte Bugaboo en ny utgave; Donkey5 med ytterligere forbedringer av flere av funksjonene.

Bugaboo Donkey 5 barnevogn

Hva er nytt på Bugaboo Donkey5?

Bugaboo har videreutviklet flere av funksjonene på bestselgeren Donkey:

- Både vogn og liggedel har blitt enklere å legge sammen. 

- Forbedret kalesje og liggedel med titteluke og luftepanel i mesh.

- 3cm høyere sitteposisjon slik at barnet kommer nærmere deg.

- Nye og forbedrede festepunkter. 

- Nye farger i samme tekstilkvalitet som Fox3.

- Understellet kommer nå i fargen 'Graphite'.

- Nytt beltesystem i sittedelen som gjør det raskt og enkelt å feste barnet.  

64 produkter