• Bugaboo Fox

Bugaboo Fox

Bugaboo Fox er en herlig kombinasjon av alle Bugaboo sine tidligere barnevognmodeller med komfort for både foreldre og barn i fokus. Den er lett å trille og veier kun 9,9 kilo (med liggedelen). Er du på jakt etter en allsidig og lekker vogn, så er Fox et førstevalg både for by og terreng.

Fox har fått ny og bedre demping enn forgjengeren Buffalo hadde. Dette gjør vognen god på alle slags underlag. Utallige designvalg gjør det mulig å sette sammen en helt unik vogn. På Fox kan man ikke bare velge farge på understell, bag og sittedel, man kan også gjøre individuelle valg på felger, håndtak, bøyle, setetrekk og kalesjer.

Sammenslått er Fox meget kompakt og passer selv inn i de minste el-bilene. Den lave vekten gjør vognen lettere å trille og enklere å håndtere i hverdagen. Perfekt om du har problemer med bekkenet eller ryggen, eller om du hatt keisersnitt.

Sittedelen er ergonomisk utformet og vendbar, som gjør at den kan brukes både forovervendt og bakovervendt. Vognen har god plass til vinterpose i både ligge- og sittedel, og har en stor og praktisk handlekurv.

21 produkter