• Bugaboo Fox

Bugaboo Fox

Bugaboo Fox er en herlig kombinasjon av alle Bugaboo sine tidligere barnevognmodeller med komfort for både foreldre og barn i fokus. Den er lett å trille og veier kun 9,9 kilo (med liggedelen). Er du på jakt etter en allsidig og lekker vogn, så er Fox et førstevalg både for by og terreng.

Fox har fått ny og bedre demping enn forgjengeren Buffalo hadde. Dette gjør vognen god på alle slags underlag. Utallige designvalg gjør det mulig å sette sammen en helt unik vogn. På Fox kan man ikke bare velge farge på understell, bag og sittedel, man kan også gjøre individuelle valg på felger, håndtak, bøyle, setetrekk og kalesjer.

Sammenslått er Fox meget kompakt og passer selv inn i de minste el-bilene. Den lave vekten gjør vognen lettere å trille og enklere å håndtere i hverdagen. Perfekt om du har problemer med bekkenet eller ryggen, eller om du hatt keisersnitt.

Sittedelen er ergonomisk utformet og vendbar, som gjør at den kan brukes både forovervendt og bakovervendt. Vognen har god plass til vinterpose i både ligge- og sittedel, og har en stor og praktisk handlekurv.

Fox 3

Høsten 2021 lanseres Fox 3 - en ny og forbedret utgave i spennende, nye farger med ekstra lufting foran på babybagen og sele som lar deg feste barnet lettere enn noensinne. Tekstilene har også fått seg en oppgradering, og er nå ekstra myke og vannavvisende med et matt og eksklusivt utseende. 

Den nye fargepaletten til Fox 3 består av fargene Midnight Black, Grey Mélange, Forest Green og Stormy Blue som man kan få på sete, liggedel og kalesje (såkalt 'komplett vogn'). På kalesjen kan man velge mellom alle disse fargene, samt Sunrise red, Morning pink eller Misty white, men da i en kombinasjon med enten Midnight Black eller Grey Mélange på sete og liggedel. I tillegg er det mulig å få Fox 3 som komplett vogn i fargene Classic Dark Navy, Mineral Light Grey og Mineral Washed Black.

Fox 3 har også fått ny farge på understellet, kalt 'Graphite', som bedre matcher de sorte delene av vognen. Understellet i aluminium fases ut, og avhengig av hvilke farger du velger på tekstil, kan du dermed velge mellom Black eller Graphite på understellet.

Samtidig med lanseringen av Fox 3, kommer også Bugaboo med vognposer i nye farger, og med spennende og nyttige funksjoner som blant annet refleksdetaljer og magnetisk lukking foran på posen til deres High Performance Footmuff.

4 produkter