Cam Cam Copenhagen er et dansk selskap som ble etablert av arkitektparet Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen i 2012.

Deres filosofi er at våre omgivelser er viktige for oss og påvirker oss allerede fra vi er små. Derfor ønsker de å lage produkter som skaper ro og harmoni i miljøet som barnet vokser opp i.
Cam Cam Copenhagen lager tidløse kvalitetsprodukter som kombinerer tradisjon med moderne design. De har fokus på bærekraftig produksjon og gode materialer for å skape produkter som kan settes pris på i generasjoner. Cam Cam Copenhagen er et av merkevarene som du får eksklusivt i vår nettbutikk.

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen sitt bærekraftige valg

Cam Cam Copenhagen sin visjon er å lage nydelige og bærekraftige produkter til alle familiens spesielle øyeblikk sammen. Miljøvennlige materialer, bærekraftig produksjon og tidløs design er selve kjernen av merket. De ønsker å tilby barnevennlige produkter som gjennom sin kvalitet og intelligente funksjonalitet er laget for å vare.

For at du skal være sikker på at du tar de riktige valgene for din familie, har Cam Cam Copenhagen, som en av svært få produsenter i bransjen, gjennomgått en prosess for å bli sertifisert av de ledende standardene for økologisk og bærekraftig produksjon: GOTS, FSC og OCS.

GOTS (Global Organic Textile Standard) 

Økologisk bomull er selve kjernen av Cam Cam Copenhagen, og har siden starten vært en viktig del av merkets mål om å produsere myke og komfortable tekstiler som er trygge for deg og ditt barn. GOTS er en internasjonal merkeordning og er ansett som den ledende standarden innen økologisk tekstilproduksjon. For å bli GOTS-sertifisert må tekstilene oppfylle miljø- og helsekrav gjennom hele produksjonsprosessen, i tillegg til at det stilles sosiale kriterier og krav til sikkerhet for arbeiderne.

FSC - Ansvarlig skogbruk

Cam Cam Copenhagen er FSC®-sertifisert. Det innebærer at produktene er laget av tre fra sertifisert og ansvarlig forvaltet skogbruk som sørger for at skogdriften ikke fører til avskoging, at hogsten foregår kontrollert, og at det tas hensyn til biologisk, mangfold, bærekraft og sosiale aspekter.

OCS - Sertifisert 100% økologisk bomull

Cam Cam Copenhagen er også OCS-sertifisert som garanterer at produktet er laget av sertifisert økologisk bomull.

Laget for å vare

Barn vokser raskt, og det samme gjør behovene deres. Cam Cam Copenhagen jobber for å imøtekomme dette og trosse "bruk og kast"-kulturen ved å tilby produkter som er multifunksjonelle og som kan følge barnets utvikling og skiftende behov.

Cam Cam Copenhagen barneromsinteriør

80 produkter
80 produkter
Vis mer