Covid-19 og smittevern

Åpningstider

Grunnet smittesituasjonen holder enkelte av våre butikker stengt inntil videre, men har åpent for Klikk & Hent på lik linje med våre andre butikker. Klikk deg inn på din butikk for å se butikkens "pick-up"-rutiner:

Barnas Hus Alna

Barnas Hus Buskerud

Barnas Hus CC Vest

Barnas Hus Holmen

Barnas Hus Lambertseter

Barnas Hus Rygge

Barnas Hus Sandvika

Barnas Hus Steinkjer

Barnas Hus Strømmen

Barnas Hus Ullevål

Våre andre butikker holder åpent som normalt. Sjekk våre åpningstider her

BarnasHus.no er åpen hele døgnet!

Selvom mange av våre fysiske butikker på Østlandet nå er stengt, så ikke glem at vår nettbutikk er åpen hele døgnet slik at du kan handle trygt og nøyaktig når det passer deg. Som medlem av Barnas Hus Kundeklubb har du åpent kjøp i 365 dager og det er fullt mulig å bytte varer kjøpt på nett i en av våre fysiske butikker ved en senere anledning, om det skulle være behov for det.

Tiltak i butikk

Barnas Hus vil til enhver tid følge gjeldende smittevernråd i alle våre butikker. Vi har et økt fokus på renhold og håndvask, og alle kontaktflater, som disker og bankterminaler, rengjøres jevnlig. Alle våre medarbeidere holder god avstand til våre kunder, og vil bruke munnbind ved behov og om lokale smittevernråd pålegger dette. Vi oppfordrer alle våre kunder til å holde god avstand til ansatte og andre kunder, samt bruke munnbind der dette er påbudt. Bruk kort til å betale med og helst «tæpping» der det er mulig.

Takk for at du viser hensyn i denne merkelige tiden vi er inne i. Vi ønsker at alle våre kunder og medarbeidere skal forbli friske og føle seg trygge i denne perioden.