• Cybex e-Priam

Cybex e-Priam

Cybex e-Priam er den første elektriske barnevognen på det norske markedet. Med smartteknologi kombinert i det tidløse understellet til Priam, er dette en vogn som gjør trilling på ujevne landeveier, sandstrender og snøkledde gater til en lek.

Håndtaket har sensorer som merker med én gang vognen møter motstand. Den elektriske motoren slår seg da sømløst på og hjelper deg med å dytte oppover bakker, trille i ulendt terreng, samt regulere farten i nedoverbakker.

e-Priam har de samme, gode trilleegenskapene som Priam og gjør at trilling over ujevnt terreng, som sand, grus og brostein, blir en behagelig opplevelse både for deg og barnet.

Litiumbatteriet har god batteritid og lar seg enkelt lade ved hjelp av den medfølgende kabelen eller ved å ta det ut av bakakselen.

Cybex e-Priam oppoverbakke

 

 

Oppoverbakkestøtte

Nå slipper du å slite med oppoverbakker – e-Priam gir deg en hjelpende hånd når du trenger det mest. Når e-Priam sin motor er aktivert, hjelper den med å dytte vognen oppover, noe som gir deg følelsen av en vanlig spasertur på flatt og jevnt underlag.

 

 

Ujevnt terreng-støtte

Nå trenger du ikke tenke deg om før du går "off-road" – e-Priam lar deg trille over ulendt terreng som for eksempel sandstrender, ujevne landeveier og snøkledde gater. Mye enklere for deg – og mye bedre komfort for barnet ditt.

Cybex e-Priam ulendt terreng

Cybex e-Priam nedoverbakkestøtte

 

 

Nedoverbakkestøtte

Rull komfortabelt nedover med e-Priam sin nedoverbakkestøtte – den oppdager drabevegelser på håndtaket og hjelper deg med å bremse nedstigningen. Gå helt uanstrengt i nedoverbakke, enten du reiser med en liten nyfødt eller litt større smårollinger.

0 produkter
0 produkter