• Cybex Sport AVI

Cybex Sport AVI

Cybex Gold Sport AVI joggevogn

Designet for løping

Cybex Gold Sport AVI er en stødig og lett løpevogn som lar deg ta med barnet på joggeturer i urbane gater og grønne parker. En lett aluminiumsramme, bred akselavstand, faste forhjul og store luftfylte dekk gir en god løpsfølelse som bare vil gi deg mer lyst til å ta med barnet på nye, fremtidige løpeturer.

Vognen kan brukes fra barnet er sterkt nok til å sitte i oppreist stilling i vogn og opp til ca. 4 år (111 cm eller 22 kg). Maks lastekapasitet for vognen er 34 kg.

Merk at sitteenheten ikke er egnet for barn under 6 måneder. Hvis du ønsker å bruke AVI på et tidligere tidspunkt, kan du ganske enkelt feste hvilket som helst Cybex bilsete på vognen (selges separat). AVI kan da brukes som en vanlig barnevogn i normalt gangtempo – man må aldri jogge eller løpe med AVI når bilsetet er festet til vognen.

Hvorfor akkurat AVI?

Om du ønsker å ta med barnet på løpetur i barnevogn, er det viktig å bruke en som er spesialdesignet for formålet. Vanlige barnevogner er ikke laget for løpehastigheter og er ikke stabile nok til å la deg løpe trygt og komfortabelt. AVI har i tillegg en egen håndbrems som lar deg justere hastigheten slik at vognen følger ditt ideelle tempo.

AVI kommer i 5 forskjellige farger og 3 ulike understell man kan velge mellom og tilpasse etter egen smak og stil.

Vognen foldes raskt og enkelt sammen med kun én hånd til en meget kompakt størrelse som gjør den lett å lagre. På sitt mest kompakte (med hjulene fjernet) måler AVI følgende:

Lengde: 89 cm / Bredde: 58,5 cm / Høyde: 25 cm

Hvordan får jeg best løpeform med AVI?

Det justerbare styret til AVI hjelper deg med å finne den perfekte posisjonen for deg og din høyde. Den ideelle innstillingen for styret er på nivå med navlen din. For å løpe mest mulig effektivt er det viktig at kroppen din er i en oppreist stilling. Unngå å se ned på føttene, og hold blikket fokusert fremover. Pass på at du ikke krummer deg ned over vognens styre.

AVI er designet spesielt med tanke på at man bare skal trenge å ha én hånd på styret. Dette gir en mer naturlig bevegelse i overkroppen mens du løper. Husk å bytte på hvilken arm du styrer med slik at du får lik belastning på hver arm. Ha alltid håndleddsremmen rundt håndleddet når du bruker AVI.

Cybex Sport AVI løpevognCybex Sport AVI løpevognCybex Sport AVI løpevognCybex Sport AVI løpevognCybex Sport AVI løpevogn

5 produkter