Anoris T2 i-Size Plus, nauticalblue Blå - 11039309-Nautical-i-sizegr1 - 1
Anoris T2 i-Size Plus, nauticalblue Blå - 11039309-Nautical-i-sizegr1 - 2
Anoris T2 i-Size Plus, nauticalblue Blå - 11039309-Nautical-i-sizegr1 - 3
Anoris T2 i-Size Plus, nauticalblue Blå - 11039309-Nautical-i-sizegr1 - 4
Anoris T2 i-Size Plus, nauticalblue Blå - 11039309-Nautical-i-sizegr1 - 5
Anoris T2 i-Size Plus, nauticalblue Blå - 11039309-Nautical-i-sizegr1 - 6
1/6

Produktbeskrivelse

Anoris T2 i-Size er etterfølgeren til den sikreste bilstolen noensinne. Med integrert airbag, i en kompakt, dybdejusterbart kollisjonspute.

En airbag for hele kroppen integrert i en liten, oppgradert kollisjonspute gir barnet ditt mye benplass og en tettsittende passform, men også en følelse av frihet. Foreldre kan holde et våkent øye via bakspeilet og lettere samhandle med barnet lettere, alt viktig for dets utvikling.

Nyskapende stoff som gjør det 6x mer pustende, styrker luftventilasjonen, og holder barnet kjølig på varme dager, mens en uttrekkbar solseil skjermer dem fra solen. Etter at barnet ditt har vokst ut av Cloud T i-Size, er Anoris T2 i-Size den ideelle etterfølgeren til det fyller 7 år.

CYBEX AIRBAG TEKNOLOGI Anoris T2 i-Size er verdensledende innen barnebilstoler med en helkropps C formet kollisjonspute med innebygd airbagteknologi. I en frontkollisjon utløses kollisjonsputen opp på millisekunder for å beskytte barnets hode, nakke, og kropp. Dette gir et sikkerhetsnivå som er opptil 50% høyere enn et vanlig forovervendt bilstol, og barna synes at puten er så mye mer behagelig enn et selesystem. Anoris T2 er den siste utgaven av ADAC - prisbelønte Anoris - serien, det er virkelig morgendagens bilstol, idag.

FOROVERVENDT FOR DIREKTE INTERAKSJON Opplev verden sammen takket være den forovervendte Anoris T2-i Size, uten at det går på bekostning av sikkerheten. Studier har vist at foreldre foretrekker å vende bilstolen forover, slik at de kan opprettholde øyekontakt via bakspeilet og nyte gode øyeblikk sammen. Kommunikasjon hjelper deres utvikling, og hver interaksjon bidrar til å knytte bånd mellom foreldre og barn.

LITEN KOLLISJONSPUTE, GOD BENPLASS Kompakt polstret kollisjonspute som rommer en smart utformet airbag som utløses bare når det trengs, det betyr at det er god plass for barnet ditt til å bevege overkroppen rundt for å leke eller lese. I et forovervendt bilstol så vil barnet ditt ha god benplass for å strekke sine stadige voksende ben for å unngå krampe på lengre reiser.

INTUITIVT, LETT Å JUSTERE Takket være et innovativt ett-klikks kollisjonspute så er det veldig lett å plassere barnet i bilstolen. 8 individuelle dybdejusteringsinnstillinger gir presis justering og passform. Studier har vist at det er langt større sannsynlighet for at en kollisjonspute er riktig festet enn en sele. Smart design holder barnet trygt, men fritt til å bevege seg.

HELDEKKENDE LUFTVENTILASJON Gjør hver reise til en lek i Anoris T2 i-Size takket være den heldekkende luftventilasjonen og smart mesh stoff som er opp til seks ganger mer pustende enn sammenlignbare stoffer. Nøyaktig plasserte ventilasjonshull betyr at luften ikke bare sirkulerer, men forlater setet helt. Ekstra komfort kommer fra et spesielt polstrert kollisjonspute.

  • UN R129/03

  • 76-125 cm, >15 mnd opp til ca. 7 år

  • Maks 21 kg

Dimensjoner:

L 710 mm / W 440 mm / H 750 mm

Varekode: s-11039309-nauticalblue

EAN: 4063846424115

Anoris T2 i-Size Plus, nauticalblue

kr 8,999
Farge: nauticalblue
Størrelse: i-Size 76-115 cm

Lagerstatus:

På nettlager
Færre enn 5
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer