Kun på nett
Platinum Line e-Priam understell, mattblack Sort - 11024916-mattblack-4wheel - 1
Platinum Line e-Priam understell, mattblack Sort - 11024916-mattblack-4wheel - 2
Platinum Line e-Priam understell, mattblack Sort - 11024916-mattblack-4wheel - 3
Platinum Line e-Priam understell, mattblack Sort - 11024916-mattblack-4wheel - 4
Platinum Line e-Priam understell, mattblack Sort - 11024916-mattblack-4wheel - 5
Platinum Line e-Priam understell, mattblack Sort - 11024916-mattblack-4wheel - 6
1/6

Produktbeskrivelse

e-Priam fra Cybex gjør det enkelt å kjøre opp og ned bakker og over ujevnt terreng som sand, grus eller brostein. Opplev den samme, gode trilleegenskapen som på Priam, samtidig som du får den magiske følelsen av en tung bør som blir mye lettere når du triller. En ujevn vei vil føles jevn, og en tung bakke blir helt uanstrengt. Cybex har i e-Priam mikset smart teknologi med det tidløse designet til Priam, og fått en vogn som gjør trilleturen til en lek. Bag og sittedel til e-Priam er de samme som for vanlig Priam.

Oppoverbakke-støtte:

e-Priam gir deg en hjelpende hånd når du trenger det som mest. Når e-Priam støtten er aktivert, hjelper den med å dytte vognen oppover, noe som gir deg følelsen av en vanlig spasertur på flatt og jevnt terreng.

Ujevnt terreng-støtte:

Nå trenger du ikke tenke en ekstra gang før du går off-road – e-Priam lar deg trille over ulendt terreng som for eksempel sandstrender, ujevne landeveier og snøkledde gater. Mye enklere for deg – og mye bedre komfort for barnet ditt.

Nedoverbakke-støtte:

Rull komfortabelt nedover med e-Priam nedoverbakkestøtte – den oppdager drabevegelser på håndtaket og hjelper deg med å bremse nedstigningen. Gå helt uanstrengt i nedoverbakke, enten du reiser med en liten nyfødt eller litt større smårollinger. De elektroniske funksjonene støtter helninger opp til 25 % (eller ca. 14°). Dette kan sammenlignes med skråningen Lombard Street i San Francisco.

Cybex-appen:

Ved å koble opp vognen mot den den nye Cybex-appen, kan du aktivere vuggefunksjonen, som vugger vognen helt uten hjelp av håndkraft, du kan styre kraften på motoren, og også sjekke batteri og firmware.

Batteri og rekkevidde:

Batteriets levetid avhenger av ytre forhold (f. eks. overflater, temperatur, stigning) og vekt (f. eks. barnets vekt, vekt i kurven). Ved enkle forhold (flatt terreng med litt bakker og noen ujevne flater, en utendørstemperatur på omtrent 20°C, en belastning på 9–10 kg) vil batteriet holde til ca. 45 km. Ved vanskelige forhold (utendørsterreng med korte bakker og mange ujevne flater, en utendørstemperatur på omtrent 10–20°C, en belastning på 15 kg) vil batteriet holde til ca. 20 km. Ved ekstreme forhold (ujevnt terreng med veldig lange og bratte bakker og nesten bare ujevne flater, en utendørstemperatur på under 10°C, en belastning på 25 kg) vil batteriet holde til ca. 8 km. Ovennevnte verdier er estimater. De virkelige verdiene kan variere etter bruken, ytre påvirkninger og batteriets tilstand. I tillegg vil e-Priams litiumbatteri bli dårligere med tiden og etter bruk. Dette kan ha en innvirkning på batteriets levetid. Som en generell pekepinn, kan man forvente at batteriet kan tømmes og lades fullt rundt 500 ganger før batterikapasiteten vil gå ned. Batteriet anses som en slitedel og har en garantitid på 2 år. Det er mulig å kjøpe separat.

Du kan velge å lade vognen via strømkontakten ved hjelp av den medfølgende kabelen, eller ved å lade batteriet som tas ut av bakakselen. Du bør aldri forlate e-Priam uten oppsyn mens du lader batteriet. Ladetiden er rundt 6 timer. Må være fulladet før førstegangsbruk. De elektroniske funksjonene gir assistanse opp til 6 km/t. Hvis du triller raskere, vil assistansen slutte å fungere. Dette er av sikkerhetsmessige og forskriftsmessige årsaker. 2,4 kg tyngre enn en vanlig Priam og kan også benyttes uten de elektroniske funksjonene. Bag og sittedel til e-Priam er de samme som for vanlig Priam.

  • Understell i 4 forskjellige utførelser slik at du kan gjøre din vogn unik.
  • Ny en-trekksele sikrer at selv den mest energiske lille kan være trygt sikret på sekunder.
  • Fjæring i alle hjul sikrer en behagelig, stille og komfortabel trilletur.
  • Enhånds sammenslåing.
  • Kan slås sammen med sittedelen montert på.
  • Enkel å lagre da den står alene sammenslått.
  • Romslig utvidbar handlekurv.
  • Strand-modus for enklere ferdsel i sand og annet tøft terreng.
  • Framhjul kan erstattes av ski (kjøpes separat).

Varekode: s-11024916-mattblack

EAN: 4063846135370

Platinum Line e-Priam understell, mattblack

kr 13,999
Farge: mattblack
Størrelse: 4 hjul

Lagerstatus:

På nettlager
Færre enn 5
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer