home Meny close
menu Meny

Emmaljungas tekstiler

Emmaljungas tekstiler må, i følge dem selv, tåle kalde vintre, varme somre, høstregn pluss skitne barnestøvler og klissete fingre! Som produsent av kvalitetsprodukter i Skandinavia siden 1925 har de lang erfaring med å takle hardt vær, og derfor har vi utviklet sine egne tekstiler. Tekstilene er ikke bare smussavvisende og kraftig vannavvisende. De gir også utmerket beskyttelse mot sol, vind og kulde.


ECO COLLECTION

Emmaljunga har lansert en ECO-kolleksjon med ekstra miljøvennlige materialer. De utvendige tekstilene er laget av resirkulerte PET-flasker og de innvendige tekstilene består av 100% økologisk bomull. NXT ECO har også 100% resirkulerbare hjul og 50% resirkulert aluminium i understellet. Et selvsagt valg for den miljøbevisste!


OUTDOOR

Outdoor-tekstilene er ekstra robuste for å tåle nordisk vær. De gir et sporty, men likevel elegant uttrykk. Alle Outdoor-tekstilene har lekre detaljer i brunt skinn. Velger du en vogn med Outdoor – tekstiler, så får du en vogn som skiller seg ut.


LOUNGE

Lounge-tekstilene er i grovvevd stoff i lekre, klassiske farger. De gir et eksklusivt og elegant inntrykk. Lounge-variantene har detaljer i Black Leatherette.


Testing og forskning

Alle materialene til Emmaljungas testes kontinuerlig av akkrediterte laboratorier for å sikre at de overholder REACH-regelverket for kjemiske stoffer, noe som gjør det tryggere for deg og barnet ditt. Emmaljunga har også egne laboratorier for testing av produktenes og tekstilenes levetid. På den måten kan vi hele tiden forbedre produktenes holdbarhet. Alle barnevogner kvalitetssikres gjennom hele produksjonsprosessen, noe som sørger for at barnevognen tilføres både kvalitet og sikkerhet under produksjonen ved vår svenske fabrikk.

Solfaktor 50+

Tekstilene har en solfaktor (beskyttelse mot ultrafiolette stråler) på 50+. Det vil si at våre kalesjer og solskjermer gir barnet svært god beskyttelse mot solen.


Sticky fingers start here