• Emmaljunga NXT Twin

Emmaljunga NXT Twin

En revolusjonerende tvilling- og søskenvogn

Emmaljunga NXT Twin lar deg fritt kombinere NXT liggedeler, ergonomiske seter og seter med flat liggestilling. Har du en NXT90 eller NXT60 så kan du nå kombinerer sittedel og liggedel til denne med understellet til NXT Twin. Har du allerede en Emmaljunga-vogn og venter et barn til? Da bør valget av søskenvogn være enkelt. Genialt med mix og match, eller hva?

Nyskapende understell

NXT Twin har et unikt og praktisk design der styret/håndtaket er festet til bakakslen på understellet. Dette gir en flott kjørefølelse og løftekraft. I og med at håndtaket ikke går på utsiden av ligge-/sittedeler, er det rom for at nettopp ligge- og sittedeler kan være bredere og dermed mer romslige for barna. Bonusen er at vognen fortsatt er innenfor mål for å gå gjennom standarddører.

Understellet til NXT Twin kan foldes sammen med noen få håndgrep, og er utstyrt med en myk, luftassistert fjæring, romslig kurv og store svingbare forhjul.

Vogn til tvillinger eller to tette

Emmaljunga NXT Twin er laget for tvillinger og søsken som er tette i alder. Som tvillingvogn kan vognen brukes med to liggedeler/babybager, og etterhvert som barna vokser, skifter man til sittedeler. Det fine med NXT Twin er at man kan velge mellom både ergonomisk sittedel (NXT90/NXT60) og sittedel som har helt flat liggestilling (NXT90F/NXT60F).

Som søskenvogn kan NXT Twin brukes med en liggedel og en sittedel, eller med to sittedeler. Sittedelene kan brukes både forovervendt og bakovervendt.

 

4 produkter