• Emmaljunga NXT90

Emmaljunga NXT90

Barnevognene i NXT-serien til Emmaljunga er laget for moderne og aktive familier. NXT90 kommer med en ergonomisk og vendbar sittedel. Et justerbart fjæringssystem gir vognen fantastisk trillekomfort. De første seks månedene bruker du den lune og romslige babybagen (selges separat).

NXT90 har en ergonomisk sittedel. Ønsker du sittedel som kan legges helt flatt, kan du sjekke ut NXT90F her

Norske foreldres favoritt

NXT90 ble raskt en favoritt blant norske foreldre da den ble lansert. Med et stilrent og moderne design, tekstiler, hjul og trilleegenskaper som er perfekte for norske forhold og, ikke minst, mange valgmuligheter i farger - så er dette en vogn mange faller for.

Vendbar og ergonomisk sittedel

Den ergonomiske sittedelen til NXT90 ble skapt for at den lille barnekroppen skulle ha best mulig støtte på trilletur. Den har en fast form og kan reguleres i fire forskjellige ligge-, hvile- og sitteposisjoner, noe som gjør at barnet sitter stødigere. Når barnet sover, ligger det stabilt og rolig uten at hodet faller til siden. Sittedelen har også et fotbrett som kan vippes i ulike posisjoner.

Demonstrasjon av NXT90

Her kan du se en full demonstrasjonsvideo av NXT90.

Passer NXT90 i elbilen min?

Lurer du på om Emmaljunga NXT90 passer i din elbil? Emmaljunga har testet, og viser her hvordan vognen passer inn i et stort utvalg elbiler. Om du fortsatt er usikker, så husk at du alltid kan komme innom Barnas Hus og få hjelp av en våre butikkansatte til å teste med akkurat din bil.

Se hvordan NXT90 blir laget!

1 produkter