Filibabba ønsker å skape produkter av høy kvalitet, med god funksjonalitet og flott design som tilfører verdi i hverdagen. I tillegg er det viktig for merket å ha fokus på bærekraft og samfunnsansvar.

Filibabba - et univers skapt for de små

Filibabba er et dansk merke som lager babyprodukter og barneromsinteriør i høy kvalitet og tidløst design. De har skapt et nydelig univers med minnerike øyeblikk for de små i en ellers travel hverdag. Merkets første kolleksjon ble lansert i 2015, og de var dermed den første danske merkevaren med et babynest på markedet. De mange og fine produktene er designet ut fra Filibabbas egne erfaringer og inspirasjon. 

Omtanke, kvalitet og design

Filibabbas produkter er laget med omtanke og kvalitet. I tillegg til å være en fryd for øyet, er produktene funksjonelle og vokser i takt med barnet og dets utvikling. Merkest ambisjon og visjon er å sikre at barn vokser opp med trygge rammer og gode kvalitetsprodukter fra de er små. Designet er stilrent og minimalistisk slik at produktene passer inn i ethvert barneværelse og hjem.  

Basert på bærekraft

Filibabba setter sin i ære i å ta vare på miljøet og være bærekraftig. De ønsker å verne om barna, og bruker derfor utelukkende GOTS-sertifiserte materialer og økologiske tekstiler. Merket har stort fokus på at hele verdikjeden skal være miljøvennlig og at forholdet til deres leverandører skal være bygget på tillit og respekt. For å sikre ordentlige forhold for de ansatte på fabrikkene, sørger de derfor for at deres leverandører følger alle gjeldende ISO-standarder.

48 produkter