Vi gir deg våre beste julegavetips!

Hos oss får man kjøpt julegaver til både baby, barn og kommende foreldre. Vi har utvidet bytteretten slik at du kan få byttelapp som varer frem til januar 2021 på alle gaver som kjøpes fra november og frem til jul. Og ikke glem at hos Barna Hus er det fullt mulig å bytte varer kjøpt på nett i en av våre fysiske butikker, om det skulle være behov for det.

Klikk hjem gavene allerede nå!

Vi vil oppmuntre alle til å starte julehandelen tidlig slik at det blir minst mulig kø og en best mulig handleopplevelse for alle. Ikke glem at vår nettbutikk er åpen hele døgnet slik at du kan handle trygt og nøyaktig når det passer deg!

Benytt sjansen til å klikke hjem gavene allerede nå slik at du kan nyte desember og kose deg med julestemningen i stedet for å stresse med gaver. 

Under finner du oversikt fordelt på alder slik at du lett kan finne frem til gaver som vil fryde enhver. I tillegg kommer vi med noen tips til den gravide/nybakte mor, samt ideer til kalendergaver og ting man kan fylle julestrømpen med. 

Klassiske treleker fra Yngri

Nytt av året har vi fått inn noen nydelige og litt nostalgiske treleker fra Yngri. Disse søte og klassiske lekene passer fint inn i ethvert interiør og er så fine at de kan gå i arv. Serien består blant annet av et morsomt legesett, en handlevogn, en knallrød brannbil-gåvogn og et kjempefint lekekjøkken som alle oppmuntrer til timer med fantasilek. Kanskje noe å tipse besteforeldrene om?

Trelekene fra Yngri er forventet inn i disse dager både i butikk og på nett. Om produktet du er ute etter ikke er tilgjengelig i nettbutikken enda, kan du overvåke det ved å skrive inn e-postadressen din.

Yngri treleker

Vi ønsker dere alle en koselig førjulstid. Ta vare!