Vi gir deg våre beste julegavetips!

Hos oss får du kjøpt julegaver til både baby, barn og kommende foreldre. Vi har utvidet bytteretten slik at du kan få byttelapp som varer frem til januar 2022 på alle gaver som kjøpes i våre fysiske butikker fra november og frem til jul. Ikke glem at hos Barnas Hus er det fullt mulig å bytte varer kjøpt på nett mot kvittering i en av våre fysiske butikker, om det skulle være behov for det.

Klikk hjem gavene allerede nå!

Benytt sjansen til å klikke hjem gavene allerede nå slik at du kan nyte desember og kose deg med julestemningen i stedet for å stresse med gaver. Vår nettbutikk er døgnåpen slik at du kan handle trygt og nøyaktig når det måtte passe deg.

Under finner du en oversikt fordelt på alder slik at du lett kan finne frem til passende gaver. Vi har også noen tips til den gravide/nybakte mor, samt ideer til kalendergaver og ting man kan fylle julestrømpen med. Hva med å gi barnet en fin nisselue i julekalenderen i år? Og kanskje fylle julestrømpen med et matchende ullsett til mor og barn

Om du ønsker å gi en ekstra fin, personlig og tidløs julegave, så har vi mulighet til å gravere din Stokke Tripp Trapp gratis hos Barnas Hus Alna. Du kan få stolen gravert helt frem til julaften. Alle som kjøper en Tripp Trapp fra og med mandag 29. november til og med julaften, er med i en trekning av 30 gavekort á 1 000 kr. Tilbudet gjelder for kjøp både på nett og i butikk, og vinnerne vil bli kontaktet i januar 2022.

Vi ønsker dere alle en koselig førjulstid!