• Leander Classic

Leander Classic

Leander Classic babyseng

I Leander sin Classic-serie finner du vugge, babyseng, kommode og barnestol, samt tilbehør som laken, himmel, stativ, sengekant, bøyle, pute og madrass.

Classic-serien har avrundede hjørner og elegante kurver som gir et skulpturelt uttrykk, samtidig som det omfavner og stimulerer barnet på en trygg og god måte. Med denne serien har Leander brukt nøye utvalgte materialer som gir solide møbler, uten å gå på kompromiss med design.

Leander Classic seng

Søvn hjelper barnet med å vokse og utvikle seg. Leander Classic-sengen er skapt for å gi ditt barn en god natt søvn fra baby til junior.

Start med å bruke barnesengen med løftet bunn og høye endegavler. Når ditt barn vokser og begynner å reise seg, kan du senke bunnen. Så snart barnet er stort nok til å krype inn og ut av sengen selv, kan du ta av en sidekant (begge sprinkelsidene er avtagbare). Når sidekantene ikke lenger er nødvendig, kan du fjerne dem og endegavlene slik at du står igjen med en vanlig 70x120 cm-seng. Babysengen gjøres lett om til en juniorseng ved å kjøpe noen få forlengelsesdeler. 

3 produkter