1/6

Produktbeskrivelse

Liip Smart Monitor er et mykt armbånd som måler barnets puls, oksygenmetning og perifere temperatur (temperatur målt i hud og underhudsvev). Måleren sender en melding til din smarttelefon om det er noen endringer utover det normale som du må gjøres oppmerksom på.

Liip Smart Monitor skal festes rundt barnets venstre ankel. Produktet skal være vendt utover og med Liip-logoen slik at den kan leses når barnet ligger på ryggen. For at den ikke skal rotere rundt barnets ben, må den festes fast, men sørg for at det ikke blir for stramt. For barn over 1 år, kan Liip Smart Monitor festes rundt håndleddet. Produktet skal også her festes på venstre side, vendt utover med logoen nederst.

Husk at temperatur som måles på hudoverflaten, i øret eller i munnen kun gir en indikasjon på kroppstemperatur. Når produktet viser endring i temperatur utover det normale, bør man derfor alltid måle barnets temperatur i endetarmen i tillegg. Ifølge NHI.no, defineres feber som temperatur over 38°C målt i endetarmen. Temperaturen vil variere noe utover dagen og vil alltid være lavest om morgenen.

  • Tilgang til historikk i appen.
  • Få varsler og alarmer direkte på smarttelefonen.
  • Komplett brukermanual inkludert videoer, bilder og medisinske forklaringer ligger tilgjengelig i appen til enhver tid.
  • Armbåndet kan kobles mot flere enheter.
  • Måler i sanntid.

Varekode: s-11011596-white

EAN: 8437016850015

Smart monitor, white

kr 2,999
Farge: white
Størrelse: One size

Lagerstatus:

På nettlager
Mer enn 10
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer