Lillelam er en norsk merkevare som ble startet i 2004. Målet deres er å holde barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, produsert på en bærekraftig og etisk måte. Deres produkter er klassiske og tidløse, i en kvalitet som gjør at de kan gå i arv.

Lillelam var først ut i Norge med å lage barneklær i 100% merinoull av aller fineste kvalitet. I 2004 var merinoull så og si ukjent her til lands. Siden den gang har merket vært tro til sitt konsept og sine verdier, og ingen valg eller beslutning har blitt tatt uten at det har vært det beste de har funnet innen bærekraft og etikk. 

Merket er i dag stolt markedsleder innen premiumsegmentet for barneklær i merinoull, og fortsetter å være nyskapende innenfor ullprodukter og bruk av ullfiber både i Norge og utlandet. Deres mål er å veilede foreldre til å velge det beste for sine barn, gjennom å dele kunnskap og opplyse om ullens verdier, vise omsorg og skape trygghet. 

Lillelam lar seg inspirere av tidligere håndverkstradisjoner, og benytter innslag av både håndlaget hekling, broderi og gamle strikkeoppskrifter. Garnfargene er egenutviklet, og produktene passer sammen på tvers av kolleksjonene. Designet er klassisk og tidløst, med fokus på fleksible elementer tilpasset barnets bevegelse og vekst. Merket bruker tid og ressurser på å skape produkter som varer, som er verdt å ta vare på og som kan gå i arv.

Lillelam er et trygt valg.

Det er det beste for barnet, og for planeten.

68 produkter