Gravidbelte, black Sort - 11011685-black-xxl - 1
Gravidbelte, black Sort - 11011685-black-xxl - 2
Gravidbelte, black Sort - 11011685-black-xxl - 3
Gravidbelte, black Sort - 11011685-black-xxl - 4
1/4

Produktbeskrivelse

En stadig tyngre og voksende mage kan føles greit for noen, mens for andre kan det oppleves både smertefullt og ubehagelig. Uansett hvilken kategori du befinner deg i, så vil du kunne ha nytte av bbhugme sitt støttebelte for gravide. Beltet fungerer ved å hjelpe til å holde bekkenet mer sammen, noe som gir deg en følelse av lettelse og bedre stabilitet. Å bruke støttebeltet kan gjøre det lettere for deg i hverdagen å få gjort det du trenger av daglige gjøremål. Tenk «fasjonabelt vektløfterbelte» - det støtter og gir stabilitet til bekken og korsrygg uten å deaktivere kjernemuskulaturen din.

bbhugme støttebelte for gravide er designet og utviklet av kvinnelige kiropraktorer som selv er mødre og som har spesialisert seg innen behandling av gravide.

Fordeler med bbhugme sitt gravidbelte:

  • Holder bekkenet mer sammen og gir deg en følelse av stabilitet og lettelse.
  • Laget av et mykt, pustende og høyteknologisk italiensk stoff som også brukes i sportsklær.
  • Gir ekstra støtte til mage, bekken og korsrygg som gir deg en god frihetsfølelse.
  • To primære posisjoner (øverste posisjonen anbefales hvis du er mest plaget eller trenger støtte i korsrygg og/eller bekkenledd, nederste posisjon anbefales hvis du er mest plaget med smerter i hofter og/eller i symfysen).

Hvordan bruke beltet:

  1. Dra beltet opp nedenfra (som når du tar på deg et skjørt). Husk å dra i den faste delen av beltet og ikke det myke, elastiske overstykket. Stroppesømmen skal være plassert på linje med midten av korsryggen din.

  2. Løft det ene kneet ditt og finn der hvor hoften din bøyer seg. Bøyen viser hvor beltet skal sitte. Ved øvre belteposisjon plasserer du nedre kant av beltet i bøyen. Ved bruk i nedre posisjonen, er det den øvre kanten av beltet som skal sitte i bøyen.

  3. Dra det myke overstykket av beltet forsiktig opp over magen. Så kan du fritt justere hvor mye kompresjonsstøtte du ønsker ved å dra de to elastiske stroppene fremover på hver sin side.   NB! Det skal ikke oppstå ubehagelige folder i beltet når du har strammet til. Skjer det så har du antagelig strammet litt for mye og bør løsne stroppene noe.

Størrelsestabell, hofte måling:

XS/S, 90cm-98cm (35 "-38")

M/L, 98cm-104cm (38 "-41")

XL, 104cm-110cm (41 "-43")

Hovedstoff: 97% polyamid 3% elastan Elastisk: 61% polyester, 39% elastodiene

Maskinvask (maks. 30 ° c) med lignende farger.

Varekode: s-11011685-black

EAN: 7072223131574

Gravidbelte, black

kr 699
Farge: black
Størrelse: XX-Large

Lagerstatus:

På nettlager
Mer enn 10
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer