Kun på nett
RodiFix R I-Size, authenticgreen Grønn - 11038619-AutheGreen-i-sizegr2 - 1
RodiFix R I-Size, authenticgreen Grønn - 11038619-AutheGreen-i-sizegr2 - 2
RodiFix R I-Size, authenticgreen Grønn - 11038619-AutheGreen-i-sizegr2 - 3
RodiFix R I-Size, authenticgreen Grønn - 11038619-AutheGreen-i-sizegr2 - 4
RodiFix R I-Size, authenticgreen Grønn - 11038619-AutheGreen-i-sizegr2 - 5
1/5

Produktbeskrivelse

RodiFix R i-Size tilbyr sikkerhet i årevis og justerer og vokser med barnet ditt, slik at de alltid vil være beskyttet når du er på farten. Med integrert G-CELL Sidekollisjonsbeskyttelse og designet i henhold til de høyeste sikkerhetsstandardene, vil beltestolen med høy rygg sikre barnets sikkerhet fra småbarn til tenåringer (100–150 cm). Bygget for å vare, for foreldres trygghet.

RodiFix R i-Size er bygget etter de høyeste i-Size-sikkerhetsstandardene, og tilbyr maksimal sikkerhet for barnet ditt. Med ISOFIX-kontakter har den stor stabilitet selv når barnet ditt ikke sitter i setet sitt. Med 45 % av støtene fra siden, har RodiFix R i-Size integrert G-CELL Side Impact Protection, spesielt utviklet for å spre kreftene fra en støt bort fra barnet ditt for å redusere skader, spesielt rundt hodet, nakken og skuldrene .

Med ISOFIX-kontakter er RodiFix R i-Size superrask og enkel å installere i bilen. Å sikre barnet ditt er også raskt og enkelt – uten store armlener som er i veien, er det alltid raskt og problemfritt å spenne seg opp med sikkerhetsbeltet. Så enkelt faktisk at selvstendige barn kan spenne seg selv. På grunn av setets justerbare design, er det lett å følge med på barnets vekst også – bare trykk på en knapp på baksiden av hodestøtten/ryggstøtten for å justere høyden når de blir høyere.

Bygget for å vare. Med sin lett justerbare høyde-funksjon vokser RodiFix R i-Size synkronisert med barnet ditt. Dette beltesetet med høy rygg vil holde den lille trygg, beskyttet og komfortabel fra småbarn til tenåring (3,5–12 år/100–150 cm). Ettersom tiden flyr og barnet ditt vokser, trykker du bare på knappen på baksiden av hodestøtten/ryggstøtten og skyver opp for perfekt passform, år etter år. Ikke bare forlenger setets høyde og levetid, men gir også mer enn 8 års trygghet. Uvurderlig!

Med sin justerbare polstrede hodestøtte, ryggstøtte og polstrede sete tilbyr RodiFix R i-Size den perfekte passformen, enten den lille er 3,5 eller 12 år gammel. Foreldre kan slappe av vel vitende om at den uttrekkbare hodestøtten og ryggstøtten ikke bare er beskyttende, men også gir ekstra demping på hver reise – enten det er et langt eventyr eller en rask tur til butikkene. Laget av 100 % resirkulerte stoffer, gir dette beltesetet med høy rygg alltid en behagelig stilling, selv når du sover. For økt komfort har RodiFix R i-Size ClimaFlow-stoffer for å holde barnet ditt ved en behagelig temperatur.

Varekode: s-11038619-authenticgreen

EAN: 8712930187271

RodiFix R I-Size, authenticgreen

kr 1,899
Farge: authenticgreen
Størrelse: i-Size 100-150 cm

Lagerstatus:

På nettlager
Færre enn 5
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer