Kun på nett
Soothe Light & Sound, white Hvit - 11038725-White-One Size - 1
Soothe Light & Sound, white Hvit - 11038725-White-One Size - 2
Soothe Light & Sound, white Hvit - 11038725-White-One Size - 3
Soothe Light & Sound, white Hvit - 11038725-White-One Size - 4
Soothe Light & Sound, white Hvit - 11038725-White-One Size - 5
1/5

Produktbeskrivelse

Soothe Light & Sound skaper den perfekte sanseopplevelsen for et rolig, avslappet barnerom. Tilpass babyens søvnrutiner med beroligende lys, lyder og søvnfremkallende vuggeviser. Etter hvert som barnet ditt vokser fra nyfødt til et lite barn, kan du hjelpe dem ved å lære dem med personlig tilpassede "tid for å stige"-innstillinger. Via appen kan du styre, programmere og justere musikk, lys og fargelysstyrke og lage dine egne sensoriske barneromscener.

Avansert intelligens Soothe Light & Sound har avansert smartteknologi. Fullpakket med automatiserte rutiner og personlige funksjoner, kan den tilpasses og programmeres for å passe familien din etter hvert som de vokser. For nyfødte kan du starte med spesifikke beroligende lys og lyder, og etter hvert som de utvikler seg og vokser til småbarn, kan du gå over og lære dem med "time-to-rise" slik at de får en god søvnrutine. Alt enkelt kontrollert gjennom Maxi-Cosi Connected Home-appen eller stemmeaktivert via Alexa og Google Assistant.

Brukervennlighet Med Soothe Light & Sound kan du enkelt skape den perfekte sanseopplevelsen og skape et rolig, avslappet barnerommiljø. For å gjøre livet enkelt, kan du justere, kontrollere og programmere Soothe gjennom appen alene eller ganske enkelt bruke knappene på produktet – det er opp til deg. Du kan tilpasse babyens søvnrutine med beroligende lys, beroligende lyder og en rekke søvnfremkallende vuggeviser. Eller lag dine egne personlige scener med uendelige fargevalg og over 20 musikkspor og beroligende lyder. En hendig barnesikringsmekanisme hindrer små fingre i å overstyre dine personlige innstillinger.

Varekode: s-11038725-white

EAN: 3220660339938

Soothe Light & Sound, white

kr 1,299
Farge: white
Størrelse: One Size

Lagerstatus:

På nettlager
Mer enn 10
Prismatch på vogner, bilstoler og matstoler
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
100 dagers åpent kjøp for medlemmer