1/3

Varekode: 11010643-multiple

EAN: 7612367056403

Produktbeskrivelse

Når du pumper ut melk til babyen, ønsker du at opplevelsen skal være så enkel som mulig. Flex™ er et stort steg fremover innen brystpumpeteknologi. Brystpumper med Flex™-teknologi er utviklet med hjelp fra et forskerteam og ammende mødre, og er de første pumpene som er laget for å tilpasse seg fasongen din for en mer effektiv og behagelig utpumping.

Alle mødre er forskjellige, og fasongen på brystet ditt er unik og kan endre seg i løpet av ammereisen. Med Medela sin nye PersonalFit Flex™ brysttrakt, kan du enkelt tilpasse måten Medela brystpumpen passer, slik at du kan finne den mest behagelige, effektive stillingen å pumpe i.

Den første brystpumpetrakten som er utformet for å tilpasse seg din fasong: - Kan roteres 360° - Fire traktstørrelser - Fleksibel kant - Overstrømningsvern (lukket system) slik at du kan pumpe mens du sitter i en stilling som passer for deg. - Utviklet etter fire kliniske studier og bevist å forbedre melkestrømmen

Medela sin forskning viser at den unike kombinasjonen av dobbeltpumping med Medela 2-Phase Expression®-teknologi gir mer melk med høyere energiinnhold enn pumping fra ett og ett bryst. Swing Maxi Flex™ dobbel elektrisk 2-Phase brystpumpe passer perfekt til deg som vil bruke kort tid på pumping og øke eller opprettholde melkeproduksjonen.

  • Enkel å sette sammen, bruke og rengjøre.
  • Forskjellige vakuumnivåer - enkel i bruk.
  • Lett og smidig i bruk både hjemme og ute.

2-Phase Expression-teknologi: 2-Phase Expression starter med en kort, hurtig sugerytme til melken begynner å strømme. Den skifter deretter til en sakte rytme som driver ut melken. Med de enkle opp/ned-knappene kan du styre vakuumnivået slik at det er behagelig for deg, siden det er da melken strømmer best.

  • Brystpumpen etterlikner barnets naturlige suging ved brystet.
  • Kan både benyttes på strøm og batterier.
  • BPA-fri.

Swing Maxi flex™ dobbel elektrisk 2-phase bryst, multiple

1 599,-Farge: multiple
Størrelse: One size

Lagerstatus:

Ikke på nettlagerUtsolgt
Prismatch
Retur til valgfri butikk
Kjente merkevarer
365 dagers åpent kjøp for medlemmer

Andre har sett på